- Andrew Albicy és dubte per al partit d´Eurocup de dimecres del MoraBanc. El francès es va fer un esquinç a Saragossa però encara no està descartat per jugar a la pista del Cedevita Zagreb. El que més preocupa al club és la imatge de l´equip, la pitjor de la temporada. - El Tribunal Superior confirma la legalitat dels escorcolls als domicilis i les empreses dels Cierco. Aquests defensaven que havien estat desproporcionats i demanaven no desprecintar els documents. Ara estudien anar al Constitucional. - L´hospital crearà una unitat de mama de manera immediata i ja ha contractat un cirurgià plàstic. El nou especialista farà possibles les reconstruccions mamàries. S´està en converses amb la CASS perquè no cobreixi tan sols les pròtesis estàndards. El SAAS, la Fundació Bissé i l´ADA han presentat un nou servei del qual es beneficien ja quinze pacients. - La plataforma de Soldeu estarà enllestida el novembre del 2018. És el termini que avui han fixat a Canillo, on s´ha constituït el comitè d´honor d´aquest esdeveniment esportiu, que es farà el març del 2019. El Govern i la FAE han reiterat la seva defensa a l´obra com a projecte de país de màxim nivell en l´àmbit de l´esquí
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Andorra la Vella aprova la resolució definitiva del contracte dels Pouets

  Noticies » Política   12 d'octubre, 2017
www.andorradifusio.ad

El Comú de la capital ha aprovat la resolució definitiva del contracte de concessió de l'aparcament dels Pouets i el retorn de la propietat a la corporació.

Conxita Marsol ha explicat que no han tingut notícies de l'empresa concessionària des del tancament cautelar del pàrquing i ha assenyalat que els treballadors l'havien informat de problemes en el cobrament de les nòmines. El Comú tanca així un conflicte que s'arrossega des de fa mesos. Ara, un cop la corporació torni a disposar de les claus de la instal·lació, n'estudiarà possibles solucions. No es descarta que pugui assumir-ne l'explotació. La decisió s'ha pres per unanimitat.

Informa: Ana Alamán