- Jane Birkin vindrà a Andorra amb una secció musical amb un homenatge a Serge Gainsbourg. Serà a la tardor, amb una data encara per confirmar. És un dels grans anuncis del programa de la temporada cultural francesa que ve plena d´atractius genuïns francesos com el parcour, el Festival de Cannes i la Comédie Française. - Una vintena d´associacions han conformat la primera Fira d´entitats socials i cíviques. Un projecte que busca incentivar el voluntariat entre els joves i apropar a la ciutadania la seva tasca. El ministeri d´Afers Socials ha creat un espai on les diferents associacions cíviques i socials puguin interactuar amb la ciutadania i donar a conèixer la feina que desenvolupen. - Segon dia de judici BPA que ha continuat centrat en les qüestions prèvies. Els advocats de diversos gestors del banc han denunciat que se´ls va vulnerar el dret a la defensa. Perquè no sabien de què se´ls acusava abans de ser processats i perquè després no van tenir temps per preparar proves. Uns arguments que ha rebatut el fiscal general. - Sindicatura accepta la proposta dels set consellers de grup mixt que atorga a Josep Pintat la presidència i dona per tancada la crisi del grup que s´ha allargat un mes. Ha defensat la seva actuació per, entre d´altres, poder reactivar la comissió de Finances i començar a treballar amb el pressupost del 2018. Pere López és el president suplent. - Una vintena de restauradors de la Massana prenen part en les noves jornades de ´Lo Mandongo´, el cicle gastronòmic dedicat a la carn de porc. Quatre dels quals ho fan per primera vegada: tres són restaurants i l´altre és una residència que també ofereix cuina. En aquesta edició es volen superar els menús que es van vendre l´any passat, quan es va arribar als 1.300.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Andorra la Vella consolida el 2017 l'obertura de nous comerços i arriba a 3.300 establiments

  Noticies » Economia   10 de gener, 2018 Andorra la Vella consolida el 2017 l'obertura de nous comerços i arriba a 3.300 establiments

Continua a l´alça la xifra de nous comerços a Andorra la Vella. Durant el 2017 les obertures van tornar a superar amb escreix els tancaments.

Després que entre el 2008 i el 2012 el balanç fos negatiu, a partir del 2013 la tendència es va començar a invertir per consolidar-se any rere any fins que el 2017 la parròquia va tancar l´any amb 3.300 comerços, amb 339 altes i 212 baixes.

La majoria de nous establiments són del sector serveis, seguits dels de gestió empresarial, immobiliàries i locals de restauració. Per ubicació, on es concentren més nous comerços és, per aquest ordre, el carrer Prat de la Creu, l´avinguda Tarragona, l´avinguda Santa Coloma i el carrer Baixada del Molí.

Informa: Gerard Gort