- Un bomber ha mort aquest dilluns a Lanzarote en un accident d´ala delta. La notícia ha commocionat el cos, que aquest migdia ha confirmat la desaparició del seu company. Toni Gràcia Armengol participava en un campionat internacional, que va finalitzar dissabte. Les primeres hipòtesis indiquen que hauria mort per un fort traumatisme cranioencefàlic. - La part alta de l´avinguda Meritxell mantindrà finalment el doble sentit de circulació, tot i reduir l´amplada de la calçada i canviar el paviment per induir a una circulació més lenta. Ho ha explicat el cap d´equip encarregat del projecte, que també ha exposat els elements d´Smart City que s´hi introduiran. - L´autòpsia del bomber que va patir un accident d´ala delta aquest dilluns a Lanzarote demostra que la causa de la mort va ser l´impacte de la caiguda. El cos serà incinerat a les illes Canàries. Toni Gràcia Armengol, de 49 anys, es trobava a Lanzarote on la setmana anterior havia participat en una competició internacional d´ala delta. - Els tres consellers que continuen al grup liberal qüestionen els arguments de Josep Pintat i els seus afins per trencar el grup parlamentari. Jordi Gallardo, Judit Pallarés i Ferran Costa creuen que les divergències per la reforma comunal era un tema tancat. Gallardo assegura que el partit no ha volgut excloure ningú del procés d´elecció de candidat.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Andorra registra el segon juny més càlid des del 1950

  Noticies » Societat   01 d'agost, 2017
www.andorradifusio.ad

Aquest juny ha estat el més càlid des del 2003 i el segon amb temperatures més altes des del 1950. Així ho reflecteix el butlletí climàtic que edita el CENMA i que també explica que ha estat un mes sec en precipitacions.

La temperatura mitjana al juny ha estat de 19 graus centígrads al fons de la vall i propera als 11 a cotes altes, valors que segons el butlletí climàtic no eren tan elevats des del mateix mes del 2003. A més, es tracta del segon juny més càlid d'ençà que es prenen mesures a la central hidroelèctrica de FEDA, és a dir, el 1950.

Tot i les altes temperatures no s'ha batut cap valor absolut de temperatures màximes. El que sí s'ha superat ha estat el nombre de dies consecutius amb temperatures màximes superiors als 30 graus.

Pel que fa a les precipitacions, el juny ha estat sec en conjunt, tot i que hi ha hagut episodis tempestuosos, amb activitat elèctrica i calamarsades, que en algun cas ha provocat algun desbordament.

Informa: Pere Moliné