- El soldat de 24 anys mort a Síria el passat 10 de febrer, era resident espanyol. Militava a les forces kurdes lluitant contra l´Estat Islàmic i es va unir a la campanya turca per raons humanitàries. Samuel Prada León nascut a Ourense, vivia des de feia molts anys al Principat on va passar la seva etapa escolar, primer al Sagrada Família i posteriorment al Sant Ermengol. - El comú d´Andorra la Vella està disposat a entrar en el finançament de la construcció del recinte multifuncional. També a cedir-ne gratuïtament els terrenys. Segons Conxita Marsol, n´hi hauria tres de disponibles i amb possibilitats. La cònsol major de la capital ja ha transmès aquesta voluntat al Govern, que continua avaluant la viabilitat del projecte. - Els serveis mínims a batxillerat i formació professional enfronten Govern i sindicats. El SEP no en vol establir mentre que des del ministeri es demana un docent cada quatre grups classe. El ministre Jover considera que el sindicat s´ha extralimitat demanant als pares que no portin els fills a l´escola. - El comú de la Massana invertirà 1,7 milions d´euros en la millora de la xarxa d´aigües. Es preveu que les obres estiguin enllestides a començament d´estiu. Des de la majoria es destaca que la inversió destinada serà sufragada amb excedents de la tresoreria, per la qual cosa no caldrà recórrer a crèdits.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Arriba a Portugal el camió amb el material per als damnificats de l'incendi

  Noticies » Societat   17 de juliol, 2017
www.andorradifusio.ad

El camió amb més de 40 tones de material per ajudar els damnificats per l´incendi que va assolar el centre de Portugal i va provocar una seixantena de morts ha arribat al seu destí.

Els bombers de Vila Nova de Poiares, una població propera a la zona afectada de Pedrogao Grande, han rebut aquest migdia l´ajuda. 

Segons ha pogut saber RTVA, la resident que va iniciar la campanya a Andorra ha reiterat que calen més recursos econòmics. Fins ara, dels 4.500 euros aconseguits, més de 1.000 s´han hagut de destinar al transport. Per això, els organitzadors no descarten promoure activitats per recollir més donatius per a les famílies afectades.

Informa: Marc Guadilla
Imatges cedides: Eva Seixas