- Els bars, discoteques i sales de festes tindran prohibit vendre alcohol els darrers trenta minuts d´obertura. El Govern pretén així reduir els aldarulls i afavorir la sortida dels locals. La mesura només serà aplicable els dies que els locals tanquin entre les cinc o les sis del matí, per evitar problemes amb els veïns de les zones properes. D´aquesta manera es modifica el decret del 2011 i es posen eines per resoldre conflictes a zones com el Pas de la Casa. - La part alta de l´avinguda Meritxell mantindrà finalment el doble sentit de circulació, tot i reduir l´amplada de la calçada i canviar el paviment per induir a una circulació més lenta. Ho ha explicat el cap d´equip encarregat del projecte, que també ha exposat els elements d´Smart City que s´hi introduiran. - L´autòpsia del bomber que va patir un accident d´ala delta aquest dilluns a Lanzarote demostra que la causa de la mort va ser l´impacte de la caiguda. Toni Gràcia Armengol, de 49 anys, es trobava a Lanzarote on la setmana anterior havia participat en una competició internacional d´ala delta. - Els tres consellers que continuen al grup liberal qüestionen els arguments de Josep Pintat i els seus afins per trencar el grup parlamentari. Jordi Gallardo, Judit Pallarés i Ferran Costa creuen que les divergències per la reforma comunal era un tema tancat. Gallardo assegura que el partit no ha volgut excloure ningú del procés d´elecció de candidat.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Arrossada popular per celebrar la festa major de l'Aldosa

  Noticies » Societat   13 d'agost, 2017
www.andorradifusio.ad

L'Aldosa viu la darrera jornada de la seva festa major, que es tancarà amb un balanç positiu pel que fa a l'assistència de públic. El menjar ha estat força protagonista: dissabte amb l'arrossada popular i diumenge amb l'ensaïmada més gran del Pirineu.

Música i menjar van protagonitzar la nit de dissabte a l'Aldosa, en el preàmbul del que serà la jornada final de festa major a la vila massanenca. A última hora de la tarda es perfilaven els detalls per elaborar una gran paella, el plat elegit per celebrar la trobada de germanor. Vist l'èxit d'assistents, estava clar que el resultat final va ser del gust de tothom. Es van elaborar 200 racions, amb productes de primera qualitat.

La festa continua diumenge. A la tarda amb activitats per als més petits, a partir de les 4. Després es podrà degustar l'ensaïmada més gran del Pirineu, elaborada per un forn de la localitat. El ball de tarda precedirà els focs artificials que donaran per tancada aquesta edició de la festa major.

Informa: Joan Antoni Sarmiento
Imatges: Anna Ginestà