- El soldat de 24 anys mort a Síria el passat 10 de febrer, era resident espanyol. Militava a les forces kurdes lluitant contra l´Estat Islàmic i es va unir a la campanya turca per raons humanitàries. Samuel Prada León nascut a Ourense, vivia des de feia molts anys al Principat on va passar la seva etapa escolar, primer al Sagrada Família i posteriorment al Sant Ermengol. - El comú d´Andorra la Vella està disposat a entrar en el finançament de la construcció del recinte multifuncional. També a cedir-ne gratuïtament els terrenys. Segons Conxita Marsol, n´hi hauria tres de disponibles i amb possibilitats. La cònsol major de la capital ja ha transmès aquesta voluntat al Govern, que continua avaluant la viabilitat del projecte. - Els serveis mínims a batxillerat i formació professional enfronten Govern i sindicats. El SEP no en vol establir mentre que des del ministeri es demana un docent cada quatre grups classe. El ministre Jover considera que el sindicat s´ha extralimitat demanant als pares que no portin els fills a l´escola. - El comú de la Massana invertirà 1,7 milions d´euros en la millora de la xarxa d´aigües. Es preveu que les obres estiguin enllestides a començament d´estiu. Des de la majoria es destaca que la inversió destinada serà sufragada amb excedents de la tresoreria, per la qual cosa no caldrà recórrer a crèdits.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Arrossada popular per celebrar la festa major de l'Aldosa

  Noticies » Societat   13 d'agost, 2017
www.andorradifusio.ad

L'Aldosa viu la darrera jornada de la seva festa major, que es tancarà amb un balanç positiu pel que fa a l'assistència de públic. El menjar ha estat força protagonista: dissabte amb l'arrossada popular i diumenge amb l'ensaïmada més gran del Pirineu.

Música i menjar van protagonitzar la nit de dissabte a l'Aldosa, en el preàmbul del que serà la jornada final de festa major a la vila massanenca. A última hora de la tarda es perfilaven els detalls per elaborar una gran paella, el plat elegit per celebrar la trobada de germanor. Vist l'èxit d'assistents, estava clar que el resultat final va ser del gust de tothom. Es van elaborar 200 racions, amb productes de primera qualitat.

La festa continua diumenge. A la tarda amb activitats per als més petits, a partir de les 4. Després es podrà degustar l'ensaïmada més gran del Pirineu, elaborada per un forn de la localitat. El ball de tarda precedirà els focs artificials que donaran per tancada aquesta edició de la festa major.

Informa: Joan Antoni Sarmiento
Imatges: Anna Ginestà