- Els bars, discoteques i sales de festes tindran prohibit vendre alcohol els darrers trenta minuts d´obertura. El Govern pretén així reduir els aldarulls i afavorir la sortida dels locals. La mesura només serà aplicable els dies que els locals tanquin entre les cinc o les sis del matí, per evitar problemes amb els veïns de les zones properes. D´aquesta manera es modifica el decret del 2011 i es posen eines per resoldre conflictes a zones com el Pas de la Casa. - La part alta de l´avinguda Meritxell mantindrà finalment el doble sentit de circulació, tot i reduir l´amplada de la calçada i canviar el paviment per induir a una circulació més lenta. Ho ha explicat el cap d´equip encarregat del projecte, que també ha exposat els elements d´Smart City que s´hi introduiran. - L´autòpsia del bomber que va patir un accident d´ala delta aquest dilluns a Lanzarote demostra que la causa de la mort va ser l´impacte de la caiguda. Toni Gràcia Armengol, de 49 anys, es trobava a Lanzarote on la setmana anterior havia participat en una competició internacional d´ala delta. - Els tres consellers que continuen al grup liberal qüestionen els arguments de Josep Pintat i els seus afins per trencar el grup parlamentari. Jordi Gallardo, Judit Pallarés i Ferran Costa creuen que les divergències per la reforma comunal era un tema tancat. Gallardo assegura que el partit no ha volgut excloure ningú del procés d´elecció de candidat.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Caldea factura un 20% més al juliol

  Noticies » Economia   13 d'agost, 2017
www.andorradifusio.ad

Caldea ha facturat al juliol un 20% més respecte a l´any passat. Aquest agost, amb un creixement de resultats no tan destacat, també millora el del 2016. Des de la direcció s´insisteix en què cal seguir treballant per superar els resultats globals de l´any passat.

L'arribada de turistes s'ha fet evident aquest estiu. Des de les cues a la frontera per entrar fins a la imatge dels eixos comercials. Una dinàmica que ha afavorit Caldea. Al juliol, el termolúdic ha millorat notablement la facturació respecte d'un any abans. I la tendència a l'agost també és de millora.

Pel que fa al primer mig any, els resultats també són superiors als del 2016. Pedregal valora els creixements sostinguts dels darrers anys, però té present que encara hi ha feina per fer abans d´acabar el 2017.

Des del termolúdic es destaca la bona acollida que ha tingut l´espai infantil Likids, inaugurat ara fa un any.

Informa: Andrés González-Nandín
Imatges: Anna Romagosa