- El soldat de 24 anys mort a Síria el passat 10 de febrer, era resident espanyol. Militava a les forces kurdes lluitant contra l´Estat Islàmic i es va unir a la campanya turca per raons humanitàries. Samuel Prada León nascut a Ourense, vivia des de feia molts anys al Principat on va passar la seva etapa escolar, primer al Sagrada Família i posteriorment al Sant Ermengol. - El comú d´Andorra la Vella està disposat a entrar en el finançament de la construcció del recinte multifuncional. També a cedir-ne gratuïtament els terrenys. Segons Conxita Marsol, n´hi hauria tres de disponibles i amb possibilitats. La cònsol major de la capital ja ha transmès aquesta voluntat al Govern, que continua avaluant la viabilitat del projecte. - Els serveis mínims a batxillerat i formació professional enfronten Govern i sindicats. El SEP no en vol establir mentre que des del ministeri es demana un docent cada quatre grups classe. El ministre Jover considera que el sindicat s´ha extralimitat demanant als pares que no portin els fills a l´escola. - El comú de la Massana invertirà 1,7 milions d´euros en la millora de la xarxa d´aigües. Es preveu que les obres estiguin enllestides a començament d´estiu. Des de la majoria es destaca que la inversió destinada serà sufragada amb excedents de la tresoreria, per la qual cosa no caldrà recórrer a crèdits.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Caldea factura un 20% més al juliol

  Noticies » Economia   13 d'agost, 2017
www.andorradifusio.ad

Caldea ha facturat al juliol un 20% més respecte a l´any passat. Aquest agost, amb un creixement de resultats no tan destacat, també millora el del 2016. Des de la direcció s´insisteix en què cal seguir treballant per superar els resultats globals de l´any passat.

L'arribada de turistes s'ha fet evident aquest estiu. Des de les cues a la frontera per entrar fins a la imatge dels eixos comercials. Una dinàmica que ha afavorit Caldea. Al juliol, el termolúdic ha millorat notablement la facturació respecte d'un any abans. I la tendència a l'agost també és de millora.

Pel que fa al primer mig any, els resultats també són superiors als del 2016. Pedregal valora els creixements sostinguts dels darrers anys, però té present que encara hi ha feina per fer abans d´acabar el 2017.

Des del termolúdic es destaca la bona acollida que ha tingut l´espai infantil Likids, inaugurat ara fa un any.

Informa: Andrés González-Nandín
Imatges: Anna Romagosa