- Jane Birkin vindrà a Andorra amb una secció musical amb un homenatge a Serge Gainsbourg. Serà a la tardor, amb una data encara per confirmar. És un dels grans anuncis del programa de la temporada cultural francesa que ve plena d´atractius genuïns francesos com el parcour, el Festival de Cannes i la Comédie Française. - Una vintena d´associacions han conformat la primera Fira d´entitats socials i cíviques. Un projecte que busca incentivar el voluntariat entre els joves i apropar a la ciutadania la seva tasca. El ministeri d´Afers Socials ha creat un espai on les diferents associacions cíviques i socials puguin interactuar amb la ciutadania i donar a conèixer la feina que desenvolupen. - Segon dia de judici BPA que ha continuat centrat en les qüestions prèvies. Els advocats de diversos gestors del banc han denunciat que se´ls va vulnerar el dret a la defensa. Perquè no sabien de què se´ls acusava abans de ser processats i perquè després no van tenir temps per preparar proves. Uns arguments que ha rebatut el fiscal general. - Sindicatura accepta la proposta dels set consellers de grup mixt que atorga a Josep Pintat la presidència i dona per tancada la crisi del grup que s´ha allargat un mes. Ha defensat la seva actuació per, entre d´altres, poder reactivar la comissió de Finances i començar a treballar amb el pressupost del 2018. Pere López és el president suplent. - Una vintena de restauradors de la Massana prenen part en les noves jornades de ´Lo Mandongo´, el cicle gastronòmic dedicat a la carn de porc. Quatre dels quals ho fan per primera vegada: tres són restaurants i l´altre és una residència que també ofereix cuina. En aquesta edició es volen superar els menús que es van vendre l´any passat, quan es va arribar als 1.300.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Carles Naudi justifica que parli en nom de CC en ser qüestionat pels liberals massanencs

  Noticies » Política   12 de gener, 2018
www.andorradifusio.ad
El secretari general dels liberals, Amadeu Rossell, i la consellera Judith Pallarés estan molestos amb Carles Naudi i Joan Carles Camp.
Tots plegats són membres de Ciutadans Compromesos, força parroquial massanenca. Però els liberals qüestionen que, al Consell, Naudi i Camp parlin en nom de la formació parroquial després de marxar del grup liberal.

Naudi recorda que ja ho feia abans del trencament i creu que té legitimitat per fer-ho "com a expresident, director de campanya i membre de l'executiva de Ciutadans Compromesos". "Entenc que hi hagi gent d'altres grups parlamentaris que també voldrien fer ús d'aquesta menció, però és que ningú no els hi ha privat. Per tant, si volen dir que són membres de Ciutadans Compromesos i d'un grup parlamentari determinat poden fer-ho, com jo ho he vingut fent fins al dia d'avui", ha afegit Naudi.

Informa: Andrés González-Nandín