- El CE Sant Julià de futbol sala encadena la tercera derrota consecutiva després de caure a casa davant Les Corts per 2 gols a 6. Els de Moisés Gonçalves continuen antepenúltims a la classificació. - El Saló del Videojoc tanca la novena edició amb èxit de participació de públic en les activitats proposades. Amb una programació més diversa l´edició d´enguany ha aconseguit combinar l´oferta educativa amb la lúdica a través de tallers, activitats i xerrades oferts per la Universitat d´Andorra. - Joan Verdú s´acomiada dels Jocs sense poder completar el gegant. Una sortida del traçat a l´inici de la segona mànega ha impedit l´esquiador andorrà acabar la prova amb què tancava la seva participació als Jocs. - L´obertura econòmica no ha estat del tot positiva per a alguns sectors, com ara el transport. Les empreses del país ho tenen difícil per competir amb grans plataformes logístiques. El sector espera que l´acord d´associació aporti més oportunitats per poder treballar fora del territori andorrà. - 3 videojocs francesos en fase de desenvolupament participen enguany al Saló del Videojoc. Aquesta iniciativa és fruit de la col·laboració de l´ambaixada francesa amb el saló, per tal d´apropar als joves els coneixements i experiència de joves professionals de la indústria. - Èxit d´ocupació a les pistes d´esquí la setmana de Carnaval. Vallnord ha arribat als 48.000 dies d´esquí, amb puntes que han superat els últims tres anys. Grandvalira ha apuntat també que les sensacions d´aquesta temporada són positives. - Aquest dilluns comença el període de vaga de la funció pública. No hi ha previstes accions, només les assemblees del cos d´ensenyament, la policia i els duaners. Una vaga que desperta disparitat d´opinions entre la població. Alguns l´entenen, altres, com els pares, lamenten les complicacions que no es facin classes lectives. Un dels sectors crítics amb la vaga ha estat el dels jubilats
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Cinca explica al Tresor nord-americà les reformes financeres i bancàries

  Noticies » Política   13 de febrer, 2018 Cinca explica al Tresor nord-americà les reformes financeres i bancàries
El ministre de Finances, Jordi Cinca, i la secretària d'Estat d'Afers Financers Internacionals, Clàudia Cornella, són als Estats Units per comunicar les reformes que s'han fet al sistema financer i bancari andorrà.
S'han reunit amb el Tresor nord-americà i amb la comissió de mercats i valors per explicar que el nou model ha permès reforçar la plaça financera i que els processos han de tenir continuïtat amb la firma d'un acord d'associació amb la UE. També han avaluat el nivell d'intercanvi d'informació existent entre tots dos estats. Precisament avui el FinCEN ha emès una nota per a un banc letó similar a la que va fer el 2015 per a BPA.

Informa: Judit Pedrós