- Jane Birkin vindrà a Andorra amb una secció musical amb un homenatge a Serge Gainsbourg. Serà a la tardor, amb una data encara per confirmar. És un dels grans anuncis del programa de la temporada cultural francesa que ve plena d´atractius genuïns francesos com el parcour, el Festival de Cannes i la Comédie Française. - Una vintena d´associacions han conformat la primera Fira d´entitats socials i cíviques. Un projecte que busca incentivar el voluntariat entre els joves i apropar a la ciutadania la seva tasca. El ministeri d´Afers Socials ha creat un espai on les diferents associacions cíviques i socials puguin interactuar amb la ciutadania i donar a conèixer la feina que desenvolupen. - Segon dia de judici BPA que ha continuat centrat en les qüestions prèvies. Els advocats de diversos gestors del banc han denunciat que se´ls va vulnerar el dret a la defensa. Perquè no sabien de què se´ls acusava abans de ser processats i perquè després no van tenir temps per preparar proves. Uns arguments que ha rebatut el fiscal general. - Sindicatura accepta la proposta dels set consellers de grup mixt que atorga a Josep Pintat la presidència i dona per tancada la crisi del grup que s´ha allargat un mes. Ha defensat la seva actuació per, entre d´altres, poder reactivar la comissió de Finances i començar a treballar amb el pressupost del 2018. Pere López és el president suplent. - Una vintena de restauradors de la Massana prenen part en les noves jornades de ´Lo Mandongo´, el cicle gastronòmic dedicat a la carn de porc. Quatre dels quals ho fan per primera vegada: tres són restaurants i l´altre és una residència que també ofereix cuina. En aquesta edició es volen superar els menús que es van vendre l´any passat, quan es va arribar als 1.300.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

David Arrabal es passa a la poesia amb 'La noche roja'

  Noticies » Cultura   12 de gener, 2018
www.andorradifusio.ad

De la novel·la fantàstica i de ficció a la poesia més íntima. David Arrabal presenta el seu primer poemari 'La noche roja', un llibre escrit de nit que parla de tot allò que evoca el vermell i que se serveix de la metàfora per parlar de tot allò que mou la consciència de l´home.

De nit, diu, és quan millor escriu, d'aquí que el títol sigui 'La noche roja'. El vermell, explica, és el color que resum les passions i emocions més intenses. Assegura que treballa "amb molta metàfora". "No soc gaire clar, però sí que m'agrada que el lector comprengui el que llegeix, no el que escric per mi sinó el què li transmeto a través de la lectura".

El premi Miquel Martí i Pol de poesia que va guanyar ara fa quatre anys el va fer decidir a escriure un poemari que recull versos de fa més de 20 anys. Amor, desamor, religió, mitologia, crítica social. Arrabal se sincera en la seva esfera més íntima amb versos que toquen la consciència com el fragment que ens llegeix dedicat a la síndrome de Down.

El llibre s'acompanya d'un àudio CD per a persones invidents que compta amb la veu de la cantant Lydia Gregory, amb qui ben aviat oferiran una vetllada lírica amb concert. Promet tornar amb un altre poemari que completi els versos amb què va guanyar el Martí i Pol.

Informa: Rosa Alberch
Imatge: Jordi Seabra