- El Sant Julià de futbol sala afronta la primera jornada de lliga. Després d´un estiu agitat, amb la marxa del tècnic Jorge Dias, Moisés Gonçalves encapçala el nou projecte a tercera. L´objectiu és mantenir la categoria. - Les queixes dels veïns de l´Aldosa sobre la ubicació de la nova estació transformadora d´electricitat no han tingut efecte en Nord Andorrà, que la mantindrà al bosc de Bisset. L´empresa hi ha invertit 15 milions d´euros i diu que l´ha allunyat de la urbanització propera. Una solució que no satisfà els veïns. - El PS ja ha engegat la maquinària per preparar les properes eleccions generals. Pere López considera que la legislatura està esgotada. Ha tornat a parlar de la llei de competències i transferències. També ho han fet els cònsols d´Encamp i d´Escaldes, que lamenten la maniobra del comú de Sant Julià amb l´informe del constitucionalista. - Turisme estudia la creació d´un forfet de totes les estacions de 4 dies o més per seguir potenciant el mercat de la neu. És una de les estratègies que s´estudien per evitar que el trencament de Grandvalira tingui una afectació en el mercat. Un nou forfet no seria incompatible amb el de dia de les estacions. En tot cas, la promoció de l´oferta d´esquí a Andorra seguirà sent conjunta.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

David Carreira omple el Prat del Roure en el seu primer concert al país

  Noticies » Cultura   08 de setembre, 2017
www.andorradifusio.ad

El concert de David Carreira ha aixecat molta expectativa i ha complert la dels fans que avui s´han aplegat al Prat del Roure entre el més d´un miler de persones que han cantat alguns dels seus èxits. Poques vegades la sala s'ha vist tan plena.

Fortes nesures de seguretat per un concert que ha aplegat més d´un miler de persones al Prat del Roure moltes d´origen portuguès, per escoltar David Carreira.

I entre els assistents molts seguidors de l´artista que celebren poder-lo escoltar a Andorra. Alguns l'han seguit durant tota la seva trajectòria. És un dels ídols juvenils dins i fora del seu país. Viu entre Lisboa i París i sap bé què és està lluny dels seus, una distància que escurcen les xarxes socials, explica.

Per ell avui també ha estat un dia especial poder actuar per al seu públic, tant per a la comunitat portuguesa com per altres ciutadans del país que s'hagin interessat pel concert. A més, amb doble satisfacció tenint en compte que és la Diada nacional.

Temes del seu últim disc en portuguès, en francès i de la seva gira 3. El concert de David Carreira ha estat un punt més en què la comunitat portuguesa ha fet pinya al voltant de la visita del president, Marcelo Rebelo de Sousa.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Eduard Martínez
Locució: Laia Ferré Marot