- Jane Birkin vindrà a Andorra amb una secció musical amb un homenatge a Serge Gainsbourg. Serà a la tardor, amb una data encara per confirmar. És un dels grans anuncis del programa de la temporada cultural francesa que ve plena d´atractius genuïns francesos com el parcour, el Festival de Cannes i la Comédie Française. - Una vintena d´associacions han conformat la primera Fira d´entitats socials i cíviques. Un projecte que busca incentivar el voluntariat entre els joves i apropar a la ciutadania la seva tasca. El ministeri d´Afers Socials ha creat un espai on les diferents associacions cíviques i socials puguin interactuar amb la ciutadania i donar a conèixer la feina que desenvolupen. - Segon dia de judici BPA que ha continuat centrat en les qüestions prèvies. Els advocats de diversos gestors del banc han denunciat que se´ls va vulnerar el dret a la defensa. Perquè no sabien de què se´ls acusava abans de ser processats i perquè després no van tenir temps per preparar proves. Uns arguments que ha rebatut el fiscal general. - Sindicatura accepta la proposta dels set consellers de grup mixt que atorga a Josep Pintat la presidència i dona per tancada la crisi del grup que s´ha allargat un mes. Ha defensat la seva actuació per, entre d´altres, poder reactivar la comissió de Finances i començar a treballar amb el pressupost del 2018. Pere López és el president suplent. - Una vintena de restauradors de la Massana prenen part en les noves jornades de ´Lo Mandongo´, el cicle gastronòmic dedicat a la carn de porc. Quatre dels quals ho fan per primera vegada: tres són restaurants i l´altre és una residència que també ofereix cuina. En aquesta edició es volen superar els menús que es van vendre l´any passat, quan es va arribar als 1.300.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

David Carreira omple el Prat del Roure en el seu primer concert al país

  Noticies » Cultura   08 de setembre, 2017
www.andorradifusio.ad

El concert de David Carreira ha aixecat molta expectativa i ha complert la dels fans que avui s´han aplegat al Prat del Roure entre el més d´un miler de persones que han cantat alguns dels seus èxits. Poques vegades la sala s'ha vist tan plena.

Fortes nesures de seguretat per un concert que ha aplegat més d´un miler de persones al Prat del Roure moltes d´origen portuguès, per escoltar David Carreira.

I entre els assistents molts seguidors de l´artista que celebren poder-lo escoltar a Andorra. Alguns l'han seguit durant tota la seva trajectòria. És un dels ídols juvenils dins i fora del seu país. Viu entre Lisboa i París i sap bé què és està lluny dels seus, una distància que escurcen les xarxes socials, explica.

Per ell avui també ha estat un dia especial poder actuar per al seu públic, tant per a la comunitat portuguesa com per altres ciutadans del país que s'hagin interessat pel concert. A més, amb doble satisfacció tenint en compte que és la Diada nacional.

Temes del seu últim disc en portuguès, en francès i de la seva gira 3. El concert de David Carreira ha estat un punt més en què la comunitat portuguesa ha fet pinya al voltant de la visita del president, Marcelo Rebelo de Sousa.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Eduard Martínez
Locució: Laia Ferré Marot