- Toni Bou serà un dels grans protagonistes de la gran gala de la Federació Internacional de Motociclisme. La festa mundial de les motos es fa a Andorra i el català, que hi resideix des de fa tres anys, és un dels premiats. I és que ja suma 22 títols mundials de trial. - Nova jornada de les escoles verdes, centrada a elaborar un embolcall per l´esmorzar i el berenar. El projecte, que vol conscienciar els més joves sobre la generació de residus, ha inclós el col·legi Sant Ermengol, que rebrà el segell al juny. - La nova llei d´ocupació s´hauria de tramitar a principi del 2018 i estar aprovada abans del final de la legislatura. Així ho ha avançat el ministre Xavier Espot, que ha presentat un avantprojecte del text a la taula permanent per a la formació en el treball. Els seus membres hi podran fer aportacions abans que el text entri al Consell General. - Andorra, Mònaco i San Marino aniran amb una estratègia compartida i complementària a la Unió Europea. Així ho han acordat a la reunió de treball celebrada a Ordino. Estratègia que ja s´ha de definir per a la negociació per a la lliure circulació de persones. Els tres estats són partidaris de mantenir un sistema de control de quotes migratòries i proposar-lo de manera conjunta.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

David Carreira omple el Prat del Roure en el seu primer concert al país

  Noticies » Cultura   08 de setembre, 2017
www.andorradifusio.ad

El concert de David Carreira ha aixecat molta expectativa i ha complert la dels fans que avui s´han aplegat al Prat del Roure entre el més d´un miler de persones que han cantat alguns dels seus èxits. Poques vegades la sala s'ha vist tan plena.

Fortes nesures de seguretat per un concert que ha aplegat més d´un miler de persones al Prat del Roure moltes d´origen portuguès, per escoltar David Carreira.

I entre els assistents molts seguidors de l´artista que celebren poder-lo escoltar a Andorra. Alguns l'han seguit durant tota la seva trajectòria. És un dels ídols juvenils dins i fora del seu país. Viu entre Lisboa i París i sap bé què és està lluny dels seus, una distància que escurcen les xarxes socials, explica.

Per ell avui també ha estat un dia especial poder actuar per al seu públic, tant per a la comunitat portuguesa com per altres ciutadans del país que s'hagin interessat pel concert. A més, amb doble satisfacció tenint en compte que és la Diada nacional.

Temes del seu últim disc en portuguès, en francès i de la seva gira 3. El concert de David Carreira ha estat un punt més en què la comunitat portuguesa ha fet pinya al voltant de la visita del president, Marcelo Rebelo de Sousa.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Eduard Martínez
Locució: Laia Ferré Marot