- Reunió del comú de Sant Julià de Lòria amb consellers i ministres de la parròquia per explicar-los el neguit pels efectes de la reforma comunal. Josep Miquel Vila ha explicat la versió ampliada de l´informe d´Aparicio, que hi assenyala inconstitucionalitats. Vila també està preocupat perquè la parròquia podria rebre fins a un milió d´euros menys. La reforma es votarà divendres, i el grup liberal no ha aclarit si hi donarà suport. - Extradició d´un resident espanyol de 46 anys buscat per la Interpol i que ha de complir una condemna de més de catorze anys a Espanya per un delicte contra la llibertat sexual. La policia el va detenir i empresonar en vista de la seva demanda d´extradició. Ell s´hi va oposar des d´un principi, però finalment el Tribunal Superior de Justícia ha confirmat la decisió del Tribunal de Corts i l´ha extradit a Espanya. - Primera reunió dels coprínceps Emmanuel Macron i Joan-Enric Vives. Ha estat aquest matí al Palau de l´Elisi, a París. Es tracta d´una trobada principalment protocol·lària en la qual s´han tractat temes com les negociacions amb la Unió Europea per a l´acord d´associació o la propera visita de Macron a Andorra. - Més agents cívics que vagin amb els grups que porten els operadors turístics i un manual de bones pràctiques són algunes de les iniciatives que es poden dur a terme per prevenir incidents nocturns al Pas. Així s´ha decidit en l´última reunió de la taula transversal que s´ha fet en aquesta localitat. - El Govern s´ha trobat aquest dilluns amb els agents socioeconòmics per explicar-los les últimes reunions amb la Unió Europea sobre el tabac. Andorra va proposar el juliol passat una sèrie de principis: el període transitori a vint anys, adherir-se al conveni de l´OMS i reforçar polítiques contra el tabac, entre d´altres.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

David Carreira omple el Prat del Roure en el seu primer concert al país

  Noticies » Cultura   08 de setembre, 2017
www.andorradifusio.ad

El concert de David Carreira ha aixecat molta expectativa i ha complert la dels fans que avui s´han aplegat al Prat del Roure entre el més d´un miler de persones que han cantat alguns dels seus èxits. Poques vegades la sala s'ha vist tan plena.

Fortes nesures de seguretat per un concert que ha aplegat més d´un miler de persones al Prat del Roure moltes d´origen portuguès, per escoltar David Carreira.

I entre els assistents molts seguidors de l´artista que celebren poder-lo escoltar a Andorra. Alguns l'han seguit durant tota la seva trajectòria. És un dels ídols juvenils dins i fora del seu país. Viu entre Lisboa i París i sap bé què és està lluny dels seus, una distància que escurcen les xarxes socials, explica.

Per ell avui també ha estat un dia especial poder actuar per al seu públic, tant per a la comunitat portuguesa com per altres ciutadans del país que s'hagin interessat pel concert. A més, amb doble satisfacció tenint en compte que és la Diada nacional.

Temes del seu últim disc en portuguès, en francès i de la seva gira 3. El concert de David Carreira ha estat un punt més en què la comunitat portuguesa ha fet pinya al voltant de la visita del president, Marcelo Rebelo de Sousa.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Eduard Martínez
Locució: Laia Ferré Marot