- Un bomber ha mort aquest dilluns a Lanzarote en un accident d´ala delta. La notícia ha commocionat el cos, que aquest migdia ha confirmat la desaparició del seu company. Toni Gràcia Armengol participava en un campionat internacional, que va finalitzar dissabte. Les primeres hipòtesis indiquen que hauria mort per un fort traumatisme cranioencefàlic. - La part alta de l´avinguda Meritxell mantindrà finalment el doble sentit de circulació, tot i reduir l´amplada de la calçada i canviar el paviment per induir a una circulació més lenta. Ho ha explicat el cap d´equip encarregat del projecte, que també ha exposat els elements d´Smart City que s´hi introduiran. - L´autòpsia del bomber que va patir un accident d´ala delta aquest dilluns a Lanzarote demostra que la causa de la mort va ser l´impacte de la caiguda. El cos serà incinerat a les illes Canàries. Toni Gràcia Armengol, de 49 anys, es trobava a Lanzarote on la setmana anterior havia participat en una competició internacional d´ala delta. - Els tres consellers que continuen al grup liberal qüestionen els arguments de Josep Pintat i els seus afins per trencar el grup parlamentari. Jordi Gallardo, Judit Pallarés i Ferran Costa creuen que les divergències per la reforma comunal era un tema tancat. Gallardo assegura que el partit no ha volgut excloure ningú del procés d´elecció de candidat.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

David Micó presenta "Original Sato" al Músiques del món

  Noticies » Cultura   10 d'agost, 2017
www.andorradifusio.ad
Continua el cicle Músiques del món a la plaça Coprínceps d'Escaldes-Engordany. Aquest dijous ha estat el torn de David Micó, que ha presentat el seu nou disc "Original Sato".
Torna a l'escenari del Festival Colors de Música David Micó, músic de referència en el panorama musical andorrà i amb una llarga trajectòria.

Micó ha presentat el seu nou treball "Original Sato". Un disc que combina la cançó d'autor, el soul i el rock and roll i que el públic ha pogut escoltar de manera íntegra.

A l'escenari de la plaça Coprínceps ha comptat amb la companyia d'altres músics de renom del Principat. "Busco bandes potentes, músics bons d'Andorra, que n'hi ha molts, o de Barcelona", explica.

Per a Micó, tocar a Andorra i a l'escenari del cicle Músiques del Món és una experiència que sempre fa molta il·lusió. Assegura que les bandes del país "ara ja roden molt", però agraeix que "Escaldes sempre hagi confiat molt en els músics d'Andorra".

El cicle continua divendres amb el concert Jove, un tast de les joves promeses musicals andorranes i que es va haver d'anul·lar a causa de la pluja. La cita serà a les 19.30 hores.

Informa: Tatiana Navarro
Imatges: Anna Romagosa