- La primera presa de contacte amb la muntanya de la 72a Volta a Espanya no ha decebut i ha deixat una important batalla en els ports andorrans de la Rabassa i La Comella. Vincenzo Nibali ha estat el més ràpid entre els nou favorits que han arribat junts en els carrers d´Andorra la Vella. El ciclista madrileny Alberto Contador ha cedit dos minuts i mig. - Arran de l´augment de ciclistes a les carreteres, el Govern prepara una modificació del codi de circulació perquè se´ls pugui sotmetre a controls d´alcoholèmia. Fins ara, la normativa se centra només en els conductors dels vehicles de motor. De moment, l´executiu encara treballa en aquest nou projecte de llei. Una modificació que es podria aprovar en les properes setmanes pel consell de ministres - Unes 10.000 persones, aproximadament, han visitat el Museu Thyssen, des que va començar a funcionar el passat març. Des del comú d´Escaldes-Engordany es valora positivament aquesta instal·lació ja que està ajudant a revitalitzar la part alta de la parròquia. - El Govern reconeix que falta una unitat policial de lluita antiterrorista i anuncia que es reforçarà la seguretat a les zones turístiques, tenint en compte que els atemptats, aquesta vegada a Barcelona i Cambrils, són en zones properes. Per reforçar la seguretat de la Vuelta, s´ha incrementat la contractació de companyies privades. - L´ambaixada d´Espanya ha posat a disposició dels ciutadants pels atemptats a Barcelona i Cambrils un llibre de condols. L´espai de signatures restarà obert fins demà a les 12 del migdia.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Descarrega explica a Vives l'estat de la reforma de la funció pública i de l'Administració

  Noticies » Política   20 de març, 2017 Descarrega explica a Vives l'estat de la reforma de la funció pública i de l'Administració

La ministra de Funció Pública i Reforma de l'Administració, Eva Descarrega, s'ha reunit aquest dilluns amb el copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, en una visita institucional al Palau Episcopal a la Seu d'Urgell.

Segons s'ha informat des del Govern la ministra ha aprofitat la trobada per "informar el copríncep de les prioritats del seu ministeri, i especialment dels treballs que s'estan duent a terme actualment en el marc de la reforma de la Llei de la funció pública i de simplificació de l'Administració".

Informa: Redacció