- Els bars, discoteques i sales de festes tindran prohibit vendre alcohol els darrers trenta minuts d´obertura. El Govern pretén així reduir els aldarulls i afavorir la sortida dels locals. La mesura només serà aplicable els dies que els locals tanquin entre les cinc o les sis del matí, per evitar problemes amb els veïns de les zones properes. D´aquesta manera es modifica el decret del 2011 i es posen eines per resoldre conflictes a zones com el Pas de la Casa. - La part alta de l´avinguda Meritxell mantindrà finalment el doble sentit de circulació, tot i reduir l´amplada de la calçada i canviar el paviment per induir a una circulació més lenta. Ho ha explicat el cap d´equip encarregat del projecte, que també ha exposat els elements d´Smart City que s´hi introduiran. - L´autòpsia del bomber que va patir un accident d´ala delta aquest dilluns a Lanzarote demostra que la causa de la mort va ser l´impacte de la caiguda. Toni Gràcia Armengol, de 49 anys, es trobava a Lanzarote on la setmana anterior havia participat en una competició internacional d´ala delta. - Els tres consellers que continuen al grup liberal qüestionen els arguments de Josep Pintat i els seus afins per trencar el grup parlamentari. Jordi Gallardo, Judit Pallarés i Ferran Costa creuen que les divergències per la reforma comunal era un tema tancat. Gallardo assegura que el partit no ha volgut excloure ningú del procés d´elecció de candidat.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Desenes de ciutadans d'Andorra confronten el piquet de la N-145 a mitjanit

  Noticies » Societat   09 de novembre, 2017
www.andorradifusio.ad

Un grup de gent d'Andorra s'ha manifestat als volts de mitjanit per protestar contra els talls de carretera i l'afectació que tenen per al Principat i els seus habitants. Sobre aquestes línies, les imatges dels manifestants.

Una quarantena de vehicles, segons els organitzadors, s'han desplaçat fins al lloc on hi havia els piquets per demanar-los que deixessin d'impedir el pas entre la Seu d'Urgell i Andorra la nit d'aquest dimecres a aquest dijous.

Informa: Judit Pedrós
Imatges cedides: Diego Pinheiro