- La manca d´habitatge de lloguer no es pot resoldre per decret. Així ho afirma el ministre d´Afers Socials, que rebutja la proposta sindical de limitar a sis-cents euros el preu del lloguer. Xavier Espot assegura que són mesures per a les quals el Govern no té competències. - El grup Cirsa, un dels grups que vol construir el casino al clot d´Emprivat, ha encarregat al despatx de Norman Foster un projecte immobiliari en aquesta zona. La voluntat és que que inclogui habitatges de luxe, un hotel de cinc estrelles i un centre comercial amb marques Premium. - L´equip Menairons, de l´Escola Andorrana de batxillerat, s´ha proclamat campió de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat i representarà la Universitat d´Andorra a la fase final que es farà a l´abri a Elx. Competiran contra els altres finalistes de les universitats de la Xarxa Vives que tenen el català com a llengua pròpia. - L´església de Sant Pere Màrtir d´Escaldes Engordany ha acollit aquest dissabte la missa funerària en record a Samuel Prada León. Familiars i amics han volgut acomiadar-se del jove resident al Principat de 24 anys, que va perdre la vida a Síria en un combat contra d´Estat Islàmic. La missa s´ha celebrat sense el cos del difunt, que continua a Síria pendent que les milícies kurdes el puguin repatriar. - El FC Andorra ha guanyat aquest dissabte amb claredat al cuer de la lliga, el Valls, per 3 gols a 0. Tot i les nombroses baixes, els de Candi Viladrich han dominat gran part del partit. El resultat permet als andorrans situar-se amb 39 punts. Un pas més cap a la salvació i, fins i tot, mirar cotes més altes.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Dietistes i nutricionistes podrien entrar a la cartera de serveis de la CASS

  Noticies » Política   14 de novembre, 2017 Dietistes i nutricionistes podrien entrar a la cartera de serveis de la CASS

El ministre de Salut ha manifestat al programa Ara i Aquí que els nutricionistes podran estar convencionats a la CASS a través de la cartera de serveis.

En el seu cas, la mesura podria contribuir a disminuir l'impacte d'una malaltia crònica com és la diabetis, de la qual aquest dimarts es commemora el Dia mundial.

Segons Carles Álvarez Marfany, la tasca de prevenció és molt important i la millora dels hàbits dietètics podria ajudar que hi hagués menys incidència d'aquesta dolència.

Entrevista completa al ministre de Salut, Carles Álvarez Marfany, a l'Ara i Aquí.

Informa: Pere Moliné