- El CE Sant Julià de futbol sala encadena la tercera derrota consecutiva després de caure a casa davant Les Corts per 2 gols a 6. Els de Moisés Gonçalves continuen antepenúltims a la classificació. - El Saló del Videojoc tanca la novena edició amb èxit de participació de públic en les activitats proposades. Amb una programació més diversa l´edició d´enguany ha aconseguit combinar l´oferta educativa amb la lúdica a través de tallers, activitats i xerrades oferts per la Universitat d´Andorra. - Joan Verdú s´acomiada dels Jocs sense poder completar el gegant. Una sortida del traçat a l´inici de la segona mànega ha impedit l´esquiador andorrà acabar la prova amb què tancava la seva participació als Jocs. - L´obertura econòmica no ha estat del tot positiva per a alguns sectors, com ara el transport. Les empreses del país ho tenen difícil per competir amb grans plataformes logístiques. El sector espera que l´acord d´associació aporti més oportunitats per poder treballar fora del territori andorrà. - 3 videojocs francesos en fase de desenvolupament participen enguany al Saló del Videojoc. Aquesta iniciativa és fruit de la col·laboració de l´ambaixada francesa amb el saló, per tal d´apropar als joves els coneixements i experiència de joves professionals de la indústria. - Èxit d´ocupació a les pistes d´esquí la setmana de Carnaval. Vallnord ha arribat als 48.000 dies d´esquí, amb puntes que han superat els últims tres anys. Grandvalira ha apuntat també que les sensacions d´aquesta temporada són positives. - Aquest dilluns comença el període de vaga de la funció pública. No hi ha previstes accions, només les assemblees del cos d´ensenyament, la policia i els duaners. Una vaga que desperta disparitat d´opinions entre la població. Alguns l´entenen, altres, com els pares, lamenten les complicacions que no es facin classes lectives. Un dels sectors crítics amb la vaga ha estat el dels jubilats
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

El cap d'Urgències deixarà el càrrec en les properes setmanes

  Noticies » Societat   14 de febrer, 2018
www.andorradifusio.ad

El cap d'Urgències deixarà el càrrec en els propers mesos. Josep Gómez passarà a desenvolupar altres tasques relacionades amb la recerca al centre hospitalari. Mentrestant la situació al servei va millorant. En les properes setmanes s'incorporaran quatre metges.

El cap d'Urgències, Josep Gómez, deixarà finalment el càrrec en les properes setmanes. Segons han explicat fonts hospitalàries, Gómez passarà a desenvolupar altres tasques en l'àmbit de la recerca i la logística del centre sanitari. 

De moment, no hi ha una data per al relleu del responsable del servei, tot i que es podria produir al març. "Va en bona línia i es buscaran solucions", ha assegurat el ministre de Salut, Carles Àlvarez. Mentre no hi hagi un nou cap a Urgències, les tasques d'organització les assumiran els dos coordinadors que hi ha actualment. 

Mentrestant, la situació a Urgències va millorant de mica en mica. Aquesta setmana encara hi ha molta feina ja que s'estan atenent molts accidents d'esquí amb lesions traumàtiques. Pel que fa a la grip i les malalties respiratòries, estan minvant. Tot i així, els pacients banals encara han d'esperar entre dues i tres hores. 

En les properes setmanes hi haurà incorporacions de metges. A final de febrer arribarà un facultatiu i dos més a principi de març. A final d'aquest mes n'arribarà un quart. Els metges consideren que la comissió creada arran de l'esclat de la crisi al servei d'Urgències està fent camí i valoren positivament el treball.

Informa: Ana Alamán
Locució: Gerard Gort