- El Club Vòlei Encamp ha superat al Sabadell per 3 sets a 1. Els de José Garcia fan un pas més de cara a aconseguir un bitllet a les fases d´ascens a Superlliga 2. D´altra banda, el C.V. Andorra ha perdut per 3 a 1 al Pavelló del Lycée davant el Sàndor. - Cristina Llovera no disputarà finalment el Campionat d´Espanya absolut d´atletisme en pista coberta, aquest cap de setmana a València. Les molèsties que l´atleta arrossega a l´isquiotibial l´han fet renunciar a la competició - L´alberg de la Comella es podria convertir en un centre educatiu innovador si prospera el projecte liderat pel grup Bomosa, la Granja i altres col·laboradors. El comú va decidir tancar les instal·lacions al febrer de l´any passat degut, en bona part, a la manca de rendibilitat. - L´associació de transportistes creu que a Andorra caldria aplicar restriccions per a vehicles industrials altament contaminants, com fan la majoria de grans ciutats europees. L´entitat assegura que les mesures aplicades a París o Barcelona no els afecten, ja que la flota de transport de les companyies andorranes és d´última generació. - L’agència d’avaluació Fitch Ratings manté la nota d´Andorra en BBB amb perspectiva positiva, però continua veient com un risc l’important pes del sector financer en l’economia del país i assenyala com a mancança el fet de no disposar d’un prestador d’última instància. L´agència també critica la manca disponibilitat i freqüència de dades econòmiques. - Augmentar els contractes d´arrendament per sobre l´IPC fixat pel Govern és una pràctica il·legal. S´han detectat casos d´aquestes operatives fraudulentes al país. Els advocats recomanen reclamar als gestors immobiliaris i propietaris els sobrecostos abusius. El Servei d´Atenció al Consumidor ha rebut ja consultes sobre aquesta situació.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Escaldes canviarà l'entrada a Vivand per la part alta

  Noticies » Política   07 de desembre, 2017
www.andorradifusio.ad

El comú d'Escaldes-Engordany es replanteja l'entrada a Vivand per la part alta i projecta un canvi en l'accés pel carrer Santa Anna. Per fer-ho desplaçarà la plaça de les Pubilles i eliminarà la trajectòria actual de la circulació per permetre anar recte fins a la zona d'aparcaments. Els treballs s'executaran el 2018.

El comú d'Escaldes-Engordany projecta canviar l'entrada a Vivand i el centre de la parròquia per la part alta. Les obres al carrer Santa Anna per executar la separativa d'aigües serviran també per canviar i eixamplar les voravies, la qual cosa suposarà un primer pas en l'embelliment de l'accés a la zona comercial.

El cònsol menor,Marc Calvet, explica que equesta acció es complementarà amb el desplaçament cap a un costat de la plaça de Pubilles. El canvi permetrà eliminar la ziga-zaga actual sense haver de variar els sentits de la circulació.

El desplaçament de la plaça de les Pubilles estarà previst en el pressupost de l'any vinent. Segons Calvet s'ha d'estudiar quan es fa encara perquè les obres no coincideixen amb les de Santa Anna i Carlemany.

El comú ja ha aprovat l'adjudicació de les obres al carrer Santa Anna que finalment començaran després de les festes de Nadal. Duraran deu setmanes i costaran més de 400.000 euros. Després de les obres les voravies seran d'un metre dels dos costats i amb granet de 3 colors com l'avinguda Carlemany.

Informa: Ana Alamán
Imatge: Sergi Linares