- Jane Birkin vindrà a Andorra amb una secció musical amb un homenatge a Serge Gainsbourg. Serà a la tardor, amb una data encara per confirmar. És un dels grans anuncis del programa de la temporada cultural francesa que ve plena d´atractius genuïns francesos com el parcour, el Festival de Cannes i la Comédie Française. - Una vintena d´associacions han conformat la primera Fira d´entitats socials i cíviques. Un projecte que busca incentivar el voluntariat entre els joves i apropar a la ciutadania la seva tasca. El ministeri d´Afers Socials ha creat un espai on les diferents associacions cíviques i socials puguin interactuar amb la ciutadania i donar a conèixer la feina que desenvolupen. - Segon dia de judici BPA que ha continuat centrat en les qüestions prèvies. Els advocats de diversos gestors del banc han denunciat que se´ls va vulnerar el dret a la defensa. Perquè no sabien de què se´ls acusava abans de ser processats i perquè després no van tenir temps per preparar proves. Uns arguments que ha rebatut el fiscal general. - Sindicatura accepta la proposta dels set consellers de grup mixt que atorga a Josep Pintat la presidència i dona per tancada la crisi del grup que s´ha allargat un mes. Ha defensat la seva actuació per, entre d´altres, poder reactivar la comissió de Finances i començar a treballar amb el pressupost del 2018. Pere López és el president suplent. - Una vintena de restauradors de la Massana prenen part en les noves jornades de ´Lo Mandongo´, el cicle gastronòmic dedicat a la carn de porc. Quatre dels quals ho fan per primera vegada: tres són restaurants i l´altre és una residència que també ofereix cuina. En aquesta edició es volen superar els menús que es van vendre l´any passat, quan es va arribar als 1.300.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

El copríncep episcopal viatja a Terra Santa per donar suport a la comunitat cristiana

  Noticies » Política   13 de gener, 2018 El copríncep episcopal viatja a Terra Santa per donar suport a la comunitat cristiana

El copríncep episcopal és des d'aquest dissabte i fins dijous a Terra Santa. Joan-Enric Vives participarà a Jerusalem en la reunió anual de bisbes europeus, nord-americans i sud-africans en representació de la conferència episcopal espanyola.

L'objectiu de la visita és donar suport a les comunitats locals de cristiants. Per això, l'arquebisbe d'Urgell es desplaçarà també a Betlem, Emaús i Gaza per conèixer la situació dels joves cristians en aquesta zona. La voluntat és que, en una zona amb presència també de jueus i musulmans, s'aconsegueixi una millor convivència entre totes les comunitats religioses.

Informa: Marc Guadilla