- El CE Sant Julià de futbol sala encadena la tercera derrota consecutiva després de caure a casa davant Les Corts per 2 gols a 6. Els de Moisés Gonçalves continuen antepenúltims a la classificació. - El Saló del Videojoc tanca la novena edició amb èxit de participació de públic en les activitats proposades. Amb una programació més diversa l´edició d´enguany ha aconseguit combinar l´oferta educativa amb la lúdica a través de tallers, activitats i xerrades oferts per la Universitat d´Andorra. - Joan Verdú s´acomiada dels Jocs sense poder completar el gegant. Una sortida del traçat a l´inici de la segona mànega ha impedit l´esquiador andorrà acabar la prova amb què tancava la seva participació als Jocs. - L´obertura econòmica no ha estat del tot positiva per a alguns sectors, com ara el transport. Les empreses del país ho tenen difícil per competir amb grans plataformes logístiques. El sector espera que l´acord d´associació aporti més oportunitats per poder treballar fora del territori andorrà. - 3 videojocs francesos en fase de desenvolupament participen enguany al Saló del Videojoc. Aquesta iniciativa és fruit de la col·laboració de l´ambaixada francesa amb el saló, per tal d´apropar als joves els coneixements i experiència de joves professionals de la indústria. - Èxit d´ocupació a les pistes d´esquí la setmana de Carnaval. Vallnord ha arribat als 48.000 dies d´esquí, amb puntes que han superat els últims tres anys. Grandvalira ha apuntat també que les sensacions d´aquesta temporada són positives. - Aquest dilluns comença el període de vaga de la funció pública. No hi ha previstes accions, només les assemblees del cos d´ensenyament, la policia i els duaners. Una vaga que desperta disparitat d´opinions entre la població. Alguns l´entenen, altres, com els pares, lamenten les complicacions que no es facin classes lectives. Un dels sectors crítics amb la vaga ha estat el dels jubilats
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

El Govern estableix un nou reglament per minimitzar l'impacte de la legionel·losi

  Noticies » Societat   14 de febrer, 2018
www.andorradifusio.ad

El Govern ha aprovat un reglament pel qual s'estableixen les condicions tècniques i sanitàries per a la prevenció i el control de la legionel·losi.

Complementa la normativa existent, que era d'aplicació exclusiva per a equipaments com ara torres de refrigeració o hidromassatges. D'aquesta manera es dota el país d´un marc de regulació modern, adaptat als avenços tecnològics i científics. El 2016 hi va haver tres casos i l´any passat, dos. Amb aquest nou text es podria minimitzar la incidència.

"És previsible que ens trobarem amb instal·lacions molt robustes, antigues, que requeriran d'esforços per adaptar-se al reglament i potser d'aquí a tres anys encara no estarem en aquesta situació. El risc com a tal no desapareixerà, però la finalitat del reglament és minimitzar els riscos en tot cas", assegura el cap de Seguretat Alimentària i Entorn, Josep Maria Casals.

Informa: Pere Moliné