- Els bars, discoteques i sales de festes tindran prohibit vendre alcohol els darrers trenta minuts d´obertura. El Govern pretén així reduir els aldarulls i afavorir la sortida dels locals. La mesura només serà aplicable els dies que els locals tanquin entre les cinc o les sis del matí, per evitar problemes amb els veïns de les zones properes. D´aquesta manera es modifica el decret del 2011 i es posen eines per resoldre conflictes a zones com el Pas de la Casa. - La part alta de l´avinguda Meritxell mantindrà finalment el doble sentit de circulació, tot i reduir l´amplada de la calçada i canviar el paviment per induir a una circulació més lenta. Ho ha explicat el cap d´equip encarregat del projecte, que també ha exposat els elements d´Smart City que s´hi introduiran. - L´autòpsia del bomber que va patir un accident d´ala delta aquest dilluns a Lanzarote demostra que la causa de la mort va ser l´impacte de la caiguda. Toni Gràcia Armengol, de 49 anys, es trobava a Lanzarote on la setmana anterior havia participat en una competició internacional d´ala delta. - Els tres consellers que continuen al grup liberal qüestionen els arguments de Josep Pintat i els seus afins per trencar el grup parlamentari. Jordi Gallardo, Judit Pallarés i Ferran Costa creuen que les divergències per la reforma comunal era un tema tancat. Gallardo assegura que el partit no ha volgut excloure ningú del procés d´elecció de candidat.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

El Govern ja treballa en les bases del futur servei integrat d'oncologia

  Noticies » Política   13 d'agost, 2017
www.andorradifusio.ad

El Govern ha començat a treballar en el disseny per redactar les bases per al concurs públic d'un servei integrat d'oncologia. De moment, es tracta de treballs previs de recopilació d'informació.

El ministre Gilbert Saboya ha confirmat que a principis de setembre tindrà lloc la primera reunió del grup de treball. L'objectiu és oferir un servei integrat, per a malalts i famílies. El Govern buscarà que l'operador del servei pugui convertir-se en un centre de referència regional. Per això, apostarà per la instal·lació d'una infraestructura de radioteràpia que cobreixi gran part dels tractaments de càncer.

Informa: Marc Guadilla