- El soldat de 24 anys mort a Síria el passat 10 de febrer, era resident espanyol. Militava a les forces kurdes lluitant contra l´Estat Islàmic i es va unir a la campanya turca per raons humanitàries. Samuel Prada León nascut a Ourense, vivia des de feia molts anys al Principat on va passar la seva etapa escolar, primer al Sagrada Família i posteriorment al Sant Ermengol. - El comú d´Andorra la Vella està disposat a entrar en el finançament de la construcció del recinte multifuncional. També a cedir-ne gratuïtament els terrenys. Segons Conxita Marsol, n´hi hauria tres de disponibles i amb possibilitats. La cònsol major de la capital ja ha transmès aquesta voluntat al Govern, que continua avaluant la viabilitat del projecte. - Els serveis mínims a batxillerat i formació professional enfronten Govern i sindicats. El SEP no en vol establir mentre que des del ministeri es demana un docent cada quatre grups classe. El ministre Jover considera que el sindicat s´ha extralimitat demanant als pares que no portin els fills a l´escola. - El comú de la Massana invertirà 1,7 milions d´euros en la millora de la xarxa d´aigües. Es preveu que les obres estiguin enllestides a començament d´estiu. Des de la majoria es destaca que la inversió destinada serà sufragada amb excedents de la tresoreria, per la qual cosa no caldrà recórrer a crèdits.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

El Govern ja treballa en les bases del futur servei integrat d'oncologia

  Noticies » Política   13 d'agost, 2017
www.andorradifusio.ad

El Govern ha començat a treballar en el disseny per redactar les bases per al concurs públic d'un servei integrat d'oncologia. De moment, es tracta de treballs previs de recopilació d'informació.

El ministre Gilbert Saboya ha confirmat que a principis de setembre tindrà lloc la primera reunió del grup de treball. L'objectiu és oferir un servei integrat, per a malalts i famílies. El Govern buscarà que l'operador del servei pugui convertir-se en un centre de referència regional. Per això, apostarà per la instal·lació d'una infraestructura de radioteràpia que cobreixi gran part dels tractaments de càncer.

Informa: Marc Guadilla