- El Sant Julià de futbol sala afronta la primera jornada de lliga. Després d´un estiu agitat, amb la marxa del tècnic Jorge Dias, Moisés Gonçalves encapçala el nou projecte a tercera. L´objectiu és mantenir la categoria. - Les queixes dels veïns de l´Aldosa sobre la ubicació de la nova estació transformadora d´electricitat no han tingut efecte en Nord Andorrà, que la mantindrà al bosc de Bisset. L´empresa hi ha invertit 15 milions d´euros i diu que l´ha allunyat de la urbanització propera. Una solució que no satisfà els veïns. - El PS ja ha engegat la maquinària per preparar les properes eleccions generals. Pere López considera que la legislatura està esgotada. Ha tornat a parlar de la llei de competències i transferències. També ho han fet els cònsols d´Encamp i d´Escaldes, que lamenten la maniobra del comú de Sant Julià amb l´informe del constitucionalista. - Turisme estudia la creació d´un forfet de totes les estacions de 4 dies o més per seguir potenciant el mercat de la neu. És una de les estratègies que s´estudien per evitar que el trencament de Grandvalira tingui una afectació en el mercat. Un nou forfet no seria incompatible amb el de dia de les estacions. En tot cas, la promoció de l´oferta d´esquí a Andorra seguirà sent conjunta.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

El María Moliner acull 730 alumnes en el segon curs com a centre integrat

  Noticies » Societat   11 de setembre, 2017
www.andorradifusio.ad

El col·legi espanyol María Moliner es consolida com a centre integrat per segon any consecutiu, amb més de 700 alumnes.

A les 16.30 hores ha sonat l'esperat timbre i desenes d'infants carregats amb les motxilles han començat a desfilar dels centres escolars. Un primer dia no gaire feixuc, en el qual s'han fet les presentacions, s'han repassat les normes, s'han explicat els objectius de les assignatures i les novetats d'enguany.

Amb el centre integrat, que inclou des de l'educació infantil a segon de batxillerat, s'ha arribat a 730 alumnes. 260 dels quals d'educació infantil i primària.

El primer dia escolar ha estat satisfactori tant pels pares com pels alumnes, que han destacat per sobre de tot el fet de retrobar-se amb els amics.

Una setmana per adaptar-se al nou ritme, als horaris i iniciar noves activitats extraescolars.

Durant el primer dia els més afortunats no han estrenat l'agenda i, per tant, no s'enduen deures per fer. És moment de gaudir del temps lliure que els queda i anar a dormir ben d'hora.

Informa: Hèctor Romance
Imatges: Cristina Jubete
Locució: Joan López