- Jane Birkin vindrà a Andorra amb una secció musical amb un homenatge a Serge Gainsbourg. Serà a la tardor, amb una data encara per confirmar. És un dels grans anuncis del programa de la temporada cultural francesa que ve plena d´atractius genuïns francesos com el parcour, el Festival de Cannes i la Comédie Française. - Una vintena d´associacions han conformat la primera Fira d´entitats socials i cíviques. Un projecte que busca incentivar el voluntariat entre els joves i apropar a la ciutadania la seva tasca. El ministeri d´Afers Socials ha creat un espai on les diferents associacions cíviques i socials puguin interactuar amb la ciutadania i donar a conèixer la feina que desenvolupen. - Segon dia de judici BPA que ha continuat centrat en les qüestions prèvies. Els advocats de diversos gestors del banc han denunciat que se´ls va vulnerar el dret a la defensa. Perquè no sabien de què se´ls acusava abans de ser processats i perquè després no van tenir temps per preparar proves. Uns arguments que ha rebatut el fiscal general. - Sindicatura accepta la proposta dels set consellers de grup mixt que atorga a Josep Pintat la presidència i dona per tancada la crisi del grup que s´ha allargat un mes. Ha defensat la seva actuació per, entre d´altres, poder reactivar la comissió de Finances i començar a treballar amb el pressupost del 2018. Pere López és el president suplent. - Una vintena de restauradors de la Massana prenen part en les noves jornades de ´Lo Mandongo´, el cicle gastronòmic dedicat a la carn de porc. Quatre dels quals ho fan per primera vegada: tres són restaurants i l´altre és una residència que també ofereix cuina. En aquesta edició es volen superar els menús que es van vendre l´any passat, quan es va arribar als 1.300.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

El María Moliner acull 730 alumnes en el segon curs com a centre integrat

  Noticies » Societat   11 de setembre, 2017
www.andorradifusio.ad

El col·legi espanyol María Moliner es consolida com a centre integrat per segon any consecutiu, amb més de 700 alumnes.

A les 16.30 hores ha sonat l'esperat timbre i desenes d'infants carregats amb les motxilles han començat a desfilar dels centres escolars. Un primer dia no gaire feixuc, en el qual s'han fet les presentacions, s'han repassat les normes, s'han explicat els objectius de les assignatures i les novetats d'enguany.

Amb el centre integrat, que inclou des de l'educació infantil a segon de batxillerat, s'ha arribat a 730 alumnes. 260 dels quals d'educació infantil i primària.

El primer dia escolar ha estat satisfactori tant pels pares com pels alumnes, que han destacat per sobre de tot el fet de retrobar-se amb els amics.

Una setmana per adaptar-se al nou ritme, als horaris i iniciar noves activitats extraescolars.

Durant el primer dia els més afortunats no han estrenat l'agenda i, per tant, no s'enduen deures per fer. És moment de gaudir del temps lliure que els queda i anar a dormir ben d'hora.

Informa: Hèctor Romance
Imatges: Cristina Jubete
Locució: Joan López