- Toni Bou serà un dels grans protagonistes de la gran gala de la Federació Internacional de Motociclisme. La festa mundial de les motos es fa a Andorra i el català, que hi resideix des de fa tres anys, és un dels premiats. I és que ja suma 22 títols mundials de trial. - Nova jornada de les escoles verdes, centrada a elaborar un embolcall per l´esmorzar i el berenar. El projecte, que vol conscienciar els més joves sobre la generació de residus, ha inclós el col·legi Sant Ermengol, que rebrà el segell al juny. - La nova llei d´ocupació s´hauria de tramitar a principi del 2018 i estar aprovada abans del final de la legislatura. Així ho ha avançat el ministre Xavier Espot, que ha presentat un avantprojecte del text a la taula permanent per a la formació en el treball. Els seus membres hi podran fer aportacions abans que el text entri al Consell General. - Andorra, Mònaco i San Marino aniran amb una estratègia compartida i complementària a la Unió Europea. Així ho han acordat a la reunió de treball celebrada a Ordino. Estratègia que ja s´ha de definir per a la negociació per a la lliure circulació de persones. Els tres estats són partidaris de mantenir un sistema de control de quotes migratòries i proposar-lo de manera conjunta.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

El María Moliner acull 730 alumnes en el segon curs com a centre integrat

  Noticies » Societat   11 de setembre, 2017
www.andorradifusio.ad

El col·legi espanyol María Moliner es consolida com a centre integrat per segon any consecutiu, amb més de 700 alumnes.

A les 16.30 hores ha sonat l'esperat timbre i desenes d'infants carregats amb les motxilles han començat a desfilar dels centres escolars. Un primer dia no gaire feixuc, en el qual s'han fet les presentacions, s'han repassat les normes, s'han explicat els objectius de les assignatures i les novetats d'enguany.

Amb el centre integrat, que inclou des de l'educació infantil a segon de batxillerat, s'ha arribat a 730 alumnes. 260 dels quals d'educació infantil i primària.

El primer dia escolar ha estat satisfactori tant pels pares com pels alumnes, que han destacat per sobre de tot el fet de retrobar-se amb els amics.

Una setmana per adaptar-se al nou ritme, als horaris i iniciar noves activitats extraescolars.

Durant el primer dia els més afortunats no han estrenat l'agenda i, per tant, no s'enduen deures per fer. És moment de gaudir del temps lliure que els queda i anar a dormir ben d'hora.

Informa: Hèctor Romance
Imatges: Cristina Jubete
Locució: Joan López