- El Sant Julià de futbol sala afronta la primera jornada de lliga. Després d´un estiu agitat, amb la marxa del tècnic Jorge Dias, Moisés Gonçalves encapçala el nou projecte a tercera. L´objectiu és mantenir la categoria. - Les queixes dels veïns de l´Aldosa sobre la ubicació de la nova estació transformadora d´electricitat no han tingut efecte en Nord Andorrà, que la mantindrà al bosc de Bisset. L´empresa hi ha invertit 15 milions d´euros i diu que l´ha allunyat de la urbanització propera. Una solució que no satisfà els veïns. - El PS ja ha engegat la maquinària per preparar les properes eleccions generals. Pere López considera que la legislatura està esgotada. Ha tornat a parlar de la llei de competències i transferències. També ho han fet els cònsols d´Encamp i d´Escaldes, que lamenten la maniobra del comú de Sant Julià amb l´informe del constitucionalista. - Turisme estudia la creació d´un forfet de totes les estacions de 4 dies o més per seguir potenciant el mercat de la neu. És una de les estratègies que s´estudien per evitar que el trencament de Grandvalira tingui una afectació en el mercat. Un nou forfet no seria incompatible amb el de dia de les estacions. En tot cas, la promoció de l´oferta d´esquí a Andorra seguirà sent conjunta.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

El Museu de l'Automòbil es trasllada i es reinventa amb un nou concepte

  Noticies » Cultura   14 de setembre, 2017
www.andorradifusio.ad

Un museu de l'automòbil que expliqui la importància de diferents vehicles en la història del país i on podrien tenir-hi cabuda altres peces privades. El Museu de l´Automòbil busca idees per donar sentit a una exposició que ha quedat obsoleta i que es vol convertir en un revulsiu més a la parròquia.

En l´aparcament de l´Areny davant l´hotel Rosaleda i molt a prop del comú és on s´instal·larà el nou museu de l´automòbil que es troba al mig del poble des del 1988 i el discurs del qual ha quedat lluny de ser un centre d´interpretació de la història automobilística.

Per això per l´any vinent es vol convocar un concurs d´idees per l´edifici que acollirà el nou equipament. Amb el trasllat, a més, es pretén aprofitar la importància històrica d´alguns vehicles.

Actualment l´exposició consta de setanta-nou dels més de mil vehicles que estan en custòdia domiciliària. 

La idea és que el nou espai, que estarà cofinançat pel Govern i el comú, sigui un dinamitzador de la parròquia, de la mateixa manera que ho serà el Rosaleda, que aglutinarà els serveis del ministeri de Cultura, les obres del qual es preveu que estiguin enllestides en un any.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Kevin Ribeiro