- Els bars, discoteques i sales de festes tindran prohibit vendre alcohol els darrers trenta minuts d´obertura. El Govern pretén així reduir els aldarulls i afavorir la sortida dels locals. La mesura només serà aplicable els dies que els locals tanquin entre les cinc o les sis del matí, per evitar problemes amb els veïns de les zones properes. D´aquesta manera es modifica el decret del 2011 i es posen eines per resoldre conflictes a zones com el Pas de la Casa. - La part alta de l´avinguda Meritxell mantindrà finalment el doble sentit de circulació, tot i reduir l´amplada de la calçada i canviar el paviment per induir a una circulació més lenta. Ho ha explicat el cap d´equip encarregat del projecte, que també ha exposat els elements d´Smart City que s´hi introduiran. - L´autòpsia del bomber que va patir un accident d´ala delta aquest dilluns a Lanzarote demostra que la causa de la mort va ser l´impacte de la caiguda. Toni Gràcia Armengol, de 49 anys, es trobava a Lanzarote on la setmana anterior havia participat en una competició internacional d´ala delta. - Els tres consellers que continuen al grup liberal qüestionen els arguments de Josep Pintat i els seus afins per trencar el grup parlamentari. Jordi Gallardo, Judit Pallarés i Ferran Costa creuen que les divergències per la reforma comunal era un tema tancat. Gallardo assegura que el partit no ha volgut excloure ningú del procés d´elecció de candidat.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

El piquet de la N-145 valora allargar el tall fins diumenge

  Noticies » Societat   08 de novembre, 2017 El piquet de la N-145 valora allargar el tall fins diumenge

Els talls a la N145 es podrien allargar fins diumenge. Aquesta és la hipòtesi que es planteja a hores d´ara entre els membres que es troben al piquet que ha tallat la via a les 6.30 hores.

Fonts de la policia indiquen que estan previnguts per passar la nit d´avui i el matí de demà i no descarten que s´allargui al cap de setmana.  Membres del Comité de Defensa de la República d´altres localitats catalanes s´han desplaçat fins a la Seu d´Urgell per donar suport. De fet la instrucció del CDR de Catalunya és bloquejar totes les fronteres i que si obren només passin turismes però que s´impedeixi el pas de les mercaderies.

Els mossos a més han informat que mantindran oberta el camí d´Anserall com alternativa a la N145.

Informa: Anna Pifarré / Marc Guadilla
Foto: Marc Guadilla