- El Sant Julià de futbol sala afronta la primera jornada de lliga. Després d´un estiu agitat, amb la marxa del tècnic Jorge Dias, Moisés Gonçalves encapçala el nou projecte a tercera. L´objectiu és mantenir la categoria. - Les queixes dels veïns de l´Aldosa sobre la ubicació de la nova estació transformadora d´electricitat no han tingut efecte en Nord Andorrà, que la mantindrà al bosc de Bisset. L´empresa hi ha invertit 15 milions d´euros i diu que l´ha allunyat de la urbanització propera. Una solució que no satisfà els veïns. - El PS ja ha engegat la maquinària per preparar les properes eleccions generals. Pere López considera que la legislatura està esgotada. Ha tornat a parlar de la llei de competències i transferències. També ho han fet els cònsols d´Encamp i d´Escaldes, que lamenten la maniobra del comú de Sant Julià amb l´informe del constitucionalista. - Turisme estudia la creació d´un forfet de totes les estacions de 4 dies o més per seguir potenciant el mercat de la neu. És una de les estratègies que s´estudien per evitar que el trencament de Grandvalira tingui una afectació en el mercat. Un nou forfet no seria incompatible amb el de dia de les estacions. En tot cas, la promoció de l´oferta d´esquí a Andorra seguirà sent conjunta.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

El president de Portugal conquereix la ciutadania amb la seva proximitat

  Noticies » Política   07 de setembre, 2017
www.andorradifusio.ad

Els residents portuguesos han aprofitat la visita de Rebelo de Sousa per mostrar el seu suport i estimació al president de la República portuguesa.

Rebelo de Sousa ha fet gala del seu tracte proper i simpàtic durant el recorregut pels carrers de la capital. D'ençà que ha sortit de Casa de la Vall ha rebut mostres contínues d´afecte dels residents portuguesos.

Marcelo Rebelo de Sousa és una de les persones més estimades per la comunitat portuguesa. Per això desenes de ciutadans han volgut donar-li la benvinguda a la plaça Príncep Benlloch.

Com és habitual la gent no ha perdut l´oportunitat de fotografiar-se i mostrar-li la seva estima. De Sousa s´ha mostrat molt atent en tot moment. Els residents han dit d'ell que "és molt humà" i s'han mostrat "molt contents" per la visita. Destaquen la capacitat de relacionar-se i fotografiar-se amb tothom que li ho demana.

També hi ha qui ha aprofitat per manifestar els seus neguits, sobretot, per la manca de feina al seu país.

Tot i l´expectació que ha generat el president aquesta tarda s´espera que demà els residents aprofitin la diada de Meritxell per apropar-se als actes en què participarà.

Aquí pots tornar a veure el programa complet amb motiu de la visita del president de Portugal

Informa: Joel Romero
Imatge:Vicente Bellot