-
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

El president de Portugal conquereix la ciutadania amb la seva proximitat

  Noticies » Política   07 de setembre, 2017
www.andorradifusio.ad

Els residents portuguesos han aprofitat la visita de Rebelo de Sousa per mostrar el seu suport i estimació al president de la República portuguesa.

Rebelo de Sousa ha fet gala del seu tracte proper i simpàtic durant el recorregut pels carrers de la capital. D'ençà que ha sortit de Casa de la Vall ha rebut mostres contínues d´afecte dels residents portuguesos.

Marcelo Rebelo de Sousa és una de les persones més estimades per la comunitat portuguesa. Per això desenes de ciutadans han volgut donar-li la benvinguda a la plaça Príncep Benlloch.

Com és habitual la gent no ha perdut l´oportunitat de fotografiar-se i mostrar-li la seva estima. De Sousa s´ha mostrat molt atent en tot moment. Els residents han dit d'ell que "és molt humà" i s'han mostrat "molt contents" per la visita. Destaquen la capacitat de relacionar-se i fotografiar-se amb tothom que li ho demana.

També hi ha qui ha aprofitat per manifestar els seus neguits, sobretot, per la manca de feina al seu país.

Tot i l´expectació que ha generat el president aquesta tarda s´espera que demà els residents aprofitin la diada de Meritxell per apropar-se als actes en què participarà.

Aquí pots tornar a veure el programa complet amb motiu de la visita del president de Portugal

Informa: Joel Romero
Imatge:Vicente Bellot