- Jane Birkin vindrà a Andorra amb una secció musical amb un homenatge a Serge Gainsbourg. Serà a la tardor, amb una data encara per confirmar. És un dels grans anuncis del programa de la temporada cultural francesa que ve plena d´atractius genuïns francesos com el parcour, el Festival de Cannes i la Comédie Française. - Una vintena d´associacions han conformat la primera Fira d´entitats socials i cíviques. Un projecte que busca incentivar el voluntariat entre els joves i apropar a la ciutadania la seva tasca. El ministeri d´Afers Socials ha creat un espai on les diferents associacions cíviques i socials puguin interactuar amb la ciutadania i donar a conèixer la feina que desenvolupen. - Segon dia de judici BPA que ha continuat centrat en les qüestions prèvies. Els advocats de diversos gestors del banc han denunciat que se´ls va vulnerar el dret a la defensa. Perquè no sabien de què se´ls acusava abans de ser processats i perquè després no van tenir temps per preparar proves. Uns arguments que ha rebatut el fiscal general. - Sindicatura accepta la proposta dels set consellers de grup mixt que atorga a Josep Pintat la presidència i dona per tancada la crisi del grup que s´ha allargat un mes. Ha defensat la seva actuació per, entre d´altres, poder reactivar la comissió de Finances i començar a treballar amb el pressupost del 2018. Pere López és el president suplent. - Una vintena de restauradors de la Massana prenen part en les noves jornades de ´Lo Mandongo´, el cicle gastronòmic dedicat a la carn de porc. Quatre dels quals ho fan per primera vegada: tres són restaurants i l´altre és una residència que també ofereix cuina. En aquesta edició es volen superar els menús que es van vendre l´any passat, quan es va arribar als 1.300.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Portugal traurà Andorra de la llista de països de baixa tributació

  Noticies » Política   12 de gener, 2018
www.andorradifusio.ad

Antoni Martí i Antonio Costa s'han reunit durant prop d'una hora a la residència oficial del primer ministre de Portugal. Una reunió que Martí ha qualificat de molt positiva. Martí ha convidat Costa a visitar oficialment, si pot ser durant el 2018, el Principat d'Andorra.

Martí i Costa han abordat diverses qüestions bilaterals. Tots dos han remarcat les oportunitats que el CDI obre per millorar les relacions econòmiques entre els dos països. Costa ha destacat els esforços d'Andorra per homologar-se internacionalment en matèria fiscal. Martí confia que aquest fet permetrà la sortida d'Andorra en la llista portuguesa de països de baixa tributació.

Costa ha destacat l'apropament d'Andorra a la Unió Europea i Martí li ha agraït el suport de Portugal en aquest àmbit. També ha agraït el suport de Portugal a l'organització de la Cimera Iberoamericana el 2020. D'altra banda, el primer ministre portuguès ha destacat l'acord que s'ha tancat pel reconeixement de la signatura digital i els avenços en matèria turística i cultural.

Informa: Ana Alamán
Imatges: Marta Paixà
Foto: Govern d'Andorra