- La fiscalia demana 4 anys de presó, part ferma, per Josep Vila, excònsol menor d´Andorra la Vella, per dos delictes d´exhibicionisme davant de menors. En el judici celebrat al Tribunal de Corts, la defensa n´ha reclamat l´absolució perquè no el considera culpable. - Una intervenció policial la matinada de dilluns per uns aldarulls ha permès desarticular un punt de distribució d´estupefaents a Escaldes-Engordany. Cinc joves, tres nois i dues noies, han estat detinguts per un delicte contra la salut pública. La policia ha decomissat importants quantitats de droga. Els detinguts han passat a disposició judicial. - El Mundial de trial torna a mitjan juny a Andorra. Tot i que falta la confirmació de l´assemblea de la Federació Internacional, la cita ja figura al calendari. Finalment el nou promotor ha decidit seguir confiant en Sant Julià com a seu. - Ordino-Arcalís haurà de contractar més monitors d´esquí per cobrir les mateixes hores de classe que la temporada passada. És una de les conseqüències dels nous contractes pels monitors. Un nou escenari que no convenç la direcció, que es mostra expectant. Xabier Ajona ha lligat l´interès d´inversors per SECNOA a la credibilitat del pla director. - Liberals d´Andorra dona quinze dies als aspirants a ser cap de llista del partit per presentar candidatura. Inicia així el procés per escollir el candidat, que no implicarà necessàriament primàries si es tanca una candidatura de consens. És una incògnita el que farà l´actual president del grup parlamentari, Josep Pintat.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

El PS veu en la partida de sous públics una "oficina de col·locació de DA"

  Noticies » Política   14 de novembre, 2017 El PS veu en la partida de sous públics una "oficina de col·locació de DA"
Pere López ha entrat a Sindicatura una demanda d'informació de l'organigrama de personal del Govern, desglossat per ministeris i departaments.
A més, vol que es detallin les remuneracions dels alts càrrecs, dels de relació especial, directors, caps d´àrea, de servei, coordinadors i altres treballadors amb complements de responsabilitat o complements salarials. Segons López, el pressupost de l´any que ve dedica una partida molt important a personal. Des del Partit Socialdemòcrata es veu l´increment d´aquesta despesa com una "oficina de col·locació de DA".

Informa: Jordi Lorente