- El Club Vòlei Encamp ha superat al Sabadell per 3 sets a 1. Els de José Garcia fan un pas més de cara a aconseguir un bitllet a les fases d´ascens a Superlliga 2. D´altra banda, el C.V. Andorra ha perdut per 3 a 1 al Pavelló del Lycée davant el Sàndor. - Cristina Llovera no disputarà finalment el Campionat d´Espanya absolut d´atletisme en pista coberta, aquest cap de setmana a València. Les molèsties que l´atleta arrossega a l´isquiotibial l´han fet renunciar a la competició - L´alberg de la Comella es podria convertir en un centre educatiu innovador si prospera el projecte liderat pel grup Bomosa, la Granja i altres col·laboradors. El comú va decidir tancar les instal·lacions al febrer de l´any passat degut, en bona part, a la manca de rendibilitat. - L´associació de transportistes creu que a Andorra caldria aplicar restriccions per a vehicles industrials altament contaminants, com fan la majoria de grans ciutats europees. L´entitat assegura que les mesures aplicades a París o Barcelona no els afecten, ja que la flota de transport de les companyies andorranes és d´última generació. - L’agència d’avaluació Fitch Ratings manté la nota d´Andorra en BBB amb perspectiva positiva, però continua veient com un risc l’important pes del sector financer en l’economia del país i assenyala com a mancança el fet de no disposar d’un prestador d’última instància. L´agència també critica la manca disponibilitat i freqüència de dades econòmiques. - Augmentar els contractes d´arrendament per sobre l´IPC fixat pel Govern és una pràctica il·legal. S´han detectat casos d´aquestes operatives fraudulentes al país. Els advocats recomanen reclamar als gestors immobiliaris i propietaris els sobrecostos abusius. El Servei d´Atenció al Consumidor ha rebut ja consultes sobre aquesta situació.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Els càmpings s'aproximen al 100% d'ocupació

  Noticies » Societat   23 de juliol, 2017
www.andorradifusio.ad
Els càmpings freguen l'ocupació plena amb l’arribada de l’estiu. Però és especialment en el període comprès entre el 15 de juliol i el 15 d'agost quan hi ha la màxima afluència de caravanes i tendes de campanya.
L’arribada del bon temps provoca que desenes de turistes arribin a Andorra per gaudir d’una de les ofertes d’allotjament més clàssiques del país, els càmpings. Els propietaris destaquen que del 15 de juliol al 15 d’agost sol ser l’època de l’any més concorreguda pel que fa a clients.

La recuperació econòmica dels països veïns i la potenciació d’aquest tipus d’allotjament ha facilitat que gran part dels càmpings pengin el cartell de complet molts dies d’estiu, amb una ocupació mitjana de més d’un 90% en alguns casos.
 
Malgrat el revifament d’aquest tipus de turisme, les autocaravanes són el seu principal enemic.
 
La inclusió de piscines, botigues i bungalous són només alguns dels elements que formen part dels càmpings actuals, per tal de competir amb les altres destinacions turístiques.
 
Informa: Joel Romero
Imatges: J.Romero/M.Margalef