- El Club Vòlei Encamp ha superat al Sabadell per 3 sets a 1. Els de José Garcia fan un pas més de cara a aconseguir un bitllet a les fases d´ascens a Superlliga 2. D´altra banda, el C.V. Andorra ha perdut per 3 a 1 al Pavelló del Lycée davant el Sàndor. - Cristina Llovera no disputarà finalment el Campionat d´Espanya absolut d´atletisme en pista coberta, aquest cap de setmana a València. Les molèsties que l´atleta arrossega a l´isquiotibial l´han fet renunciar a la competició - L´alberg de la Comella es podria convertir en un centre educatiu innovador si prospera el projecte liderat pel grup Bomosa, la Granja i altres col·laboradors. El comú va decidir tancar les instal·lacions al febrer de l´any passat degut, en bona part, a la manca de rendibilitat. - L´associació de transportistes creu que a Andorra caldria aplicar restriccions per a vehicles industrials altament contaminants, com fan la majoria de grans ciutats europees. L´entitat assegura que les mesures aplicades a París o Barcelona no els afecten, ja que la flota de transport de les companyies andorranes és d´última generació. - L’agència d’avaluació Fitch Ratings manté la nota d´Andorra en BBB amb perspectiva positiva, però continua veient com un risc l’important pes del sector financer en l’economia del país i assenyala com a mancança el fet de no disposar d’un prestador d’última instància. L´agència també critica la manca disponibilitat i freqüència de dades econòmiques. - Augmentar els contractes d´arrendament per sobre l´IPC fixat pel Govern és una pràctica il·legal. S´han detectat casos d´aquestes operatives fraudulentes al país. Els advocats recomanen reclamar als gestors immobiliaris i propietaris els sobrecostos abusius. El Servei d´Atenció al Consumidor ha rebut ja consultes sobre aquesta situació.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Andorra acollirà la Cimera Iberoamericana el 2020

  Noticies » Política   07 de desembre, 2017
www.andorradifusio.ad

Andorra acollirà la Cimera de caps d'estat i de govern del 2020. Els ministres d'Exteriors dels països que hi participen han adoptat per consens una declaració de suport a la candidatura andorrana.

La ministra d'Afers Exteriors ha agraït als seus homòlegs la declaració política feta a Guatemala i que, per consens, dona suport a la candidatura andorrana. Maria Ubach considera molt positiu pel país organitzar la cimera:"És un repte molt important i una gran oportunitat que ens permetrà promoure la nostra activitat en l'espai iberoamericà". 

Andorra agafarà el relleu de Guatemala al capdavant de la secretaria de l'organisme en el període 2019-2020. Un dels temes que cal començar a preparar és la temàtica de la cimera que es farà a Andorra. Ubach vol escollir-lo amb consens perquè sigui un tema d'interès comú en els 22 estats membres.

La validació definitiva de la candidatura es farà a la Cimera iberoamericana de l'any vinent.

Informa:Andrés González-Nandín      
Imatge: SEGIB

Foto: Govern d'Andorra