- El CE Sant Julià de futbol sala encadena la tercera derrota consecutiva després de caure a casa davant Les Corts per 2 gols a 6. Els de Moisés Gonçalves continuen antepenúltims a la classificació. - El Saló del Videojoc tanca la novena edició amb èxit de participació de públic en les activitats proposades. Amb una programació més diversa l´edició d´enguany ha aconseguit combinar l´oferta educativa amb la lúdica a través de tallers, activitats i xerrades oferts per la Universitat d´Andorra. - Joan Verdú s´acomiada dels Jocs sense poder completar el gegant. Una sortida del traçat a l´inici de la segona mànega ha impedit l´esquiador andorrà acabar la prova amb què tancava la seva participació als Jocs. - L´obertura econòmica no ha estat del tot positiva per a alguns sectors, com ara el transport. Les empreses del país ho tenen difícil per competir amb grans plataformes logístiques. El sector espera que l´acord d´associació aporti més oportunitats per poder treballar fora del territori andorrà. - 3 videojocs francesos en fase de desenvolupament participen enguany al Saló del Videojoc. Aquesta iniciativa és fruit de la col·laboració de l´ambaixada francesa amb el saló, per tal d´apropar als joves els coneixements i experiència de joves professionals de la indústria. - Èxit d´ocupació a les pistes d´esquí la setmana de Carnaval. Vallnord ha arribat als 48.000 dies d´esquí, amb puntes que han superat els últims tres anys. Grandvalira ha apuntat també que les sensacions d´aquesta temporada són positives. - Aquest dilluns comença el període de vaga de la funció pública. No hi ha previstes accions, només les assemblees del cos d´ensenyament, la policia i els duaners. Una vaga que desperta disparitat d´opinions entre la població. Alguns l´entenen, altres, com els pares, lamenten les complicacions que no es facin classes lectives. Un dels sectors crítics amb la vaga ha estat el dels jubilats
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Els hotelers demanen temps per adaptar-se a la nova llei d'allotjaments turístics

  Noticies » Economia   14 de febrer, 2018
www.andorradifusio.ad

L´aplicació de la nova llei d´allotjaments turístics i sobretot de les noves classificacions preocupa els hotels.

Així ho asseguren des de la Unió Hotelera. La seva directora, Sarah-Jane Giménez, que aquest dimecres ha passat per Ràdio Nacional, ha explicat que el sector ha demanat una moratòria per poder adaptar els hotels a la nova normativa amb les inversions que això comporta.

Assegura que la nova llei "és un salt qualitatiu per al parc hoteler", però que cal temps per adaptar-s'hi. També ha valorat que el text posi una sèrie d'obligacions als apartaments turístics per posar fi a la competència deslleial.

Entrevista completa a la directora de la Unió Hotelera, Sarah-Jane Giménez, a l'Ara i Aquí:


Informa: Anna Pifarré
Imatge: Marta Paixà