- El ministeri de Salut informa que de moment no té constància que els lots de llet retirats del mercat francès per una possible contaminació de salmonel·la agona s´hagin comercialitzat a Andorra. Tot i així i com a mesura de precaució es posa a disposició de farmàcies, metges, pediatres i de la població en general una relació dels lots retirats en un lloc web per a consulta. - Manel del Castillo, director gerent de l´hospital de Sant Joan de Déu, ha alertat de la necessitat de dedicar més recursos a la investigació del càncer infantil. Del Castillo ha presentat el projecte de SJD Pediatric Center, a Barcelona, que hauria d´acollir uns 400 infants anualment i que costaria uns 30 milions. Entre els donants d´aquest nou centre hi ha Andbank amb un milió d´euros.. - Els accionistes majoritaris de BPA volen portar al tribunal de justícia europeu l´anomenada llei BPA. Text aprovat el 2015 arran de la crisi del banc i que transposa una directiva europea. Els germans Cierco consideren que la directiva no s´ha aplicat correctament.Demanen 360 milions d´euros per danys i perjudicis. - El 35è aniversari de la creació de Pal ha dut la inauguració d´un nou edifici de serveis al coll de Botella. L´espai disposa de 1.500 metres quadrats en dues plantes i acollirà, per exemple, tres punts gastronòmics i venda de forfets. Els 2,3 milions d´euros que costa els ha sufragat el comú de la Massana amb excedents de tresoreria.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Els Liberals denuncien que no se'ls entrega la memòria del pressupost de l'administració a temps

  Noticies » Política   12 d'octubre, 2017 Els Liberals denuncien que no se'ls entrega la memòria del pressupost de l'administració a temps
Els Liberals demanen l'empara del síndic pel reiterat incompliment de la llei general de les finances públiques per part de l'AREB.
Segons el grup liberal, el ministre de Finances ha de trametre al Consell, de manera trimestral i en un termini dels següents tres mesos, la memòria de l'execució del pressupost de l'administració general. Un fet que asseguren que no es compleix i que s'entrega sempre amb retard. Consideren que aquest incompliment dificulta la seva tasca de control al Govern.

Informa: Judit Pedrós