- La junta de presidents decidirà aquest dimarts si corrobora la proposta per reformar el grup mixt. A grans trets, la reforma atorgaria a Josep Pintat la presidència del grup, substituint Pere López, el qual ocuparia el càrrec de president suplent. - La segona fase de les obres d´embelliment de l´avinguda Tarragona, que s´han iniciat aquest dilluns, quedaran enllestides al mes d´abril, segons ha avançat la cònsol major de la capital, Conxita Marsol. Entre altres millores, es crearà un carril bici i es mantindran els dos carrils de circulació en ambdós sentits. - Més de vint persones amb discapacitat encara tenen un contracte de baix rendiment. El Govern recorda que són contractacions il·legals i treballa perquè més empreses se sumin a les 10 que ja hi ha a la xarxa d´empreses inclusives. Aquest dilluns s´han incorporat tres més. - Els treballs de l´ampliació de l´escola andorrana de Santa Coloma comencen aquest estiu i s´allargaran per espai de 18 mesos. Es construiran 18 aules noves i s´aconseguirà reagrupar tots els estudiants del mateix sistema educatiu en un únic edifici. - Ha començat el judici pel cas BPA. L´arribada dels 25 acusats i els seus advocats ha causat una gran expectació. Fins a l´entrada de la sala, a Prada Casadet, s´ha apropat l´accionista majoritari de BPA, Higini Cierco, que ha saludat Joan Pau Miquel, el principal acusat en aquesta causa i a la resta dels seus excompanys. La vista ha començat amb la presentació de les qüestions prèvies.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Els monitors d'esquí denuncien irregularitats en les noves condicions laborals

  Noticies » Societat   13 de gener, 2018
www.andorradifusio.ad

L´AAME reconeix que ha rebut queixes per part d´alguns monitors relacionades amb un presumpte incompliment, per part de les estacions, de les noves condicions laborals que van prometre. Tot i això, l´entitat es mostra prudent i ha recomanat als afectats demanar explicacions a les seves empreses abans de prendre cap decisió.

Durant les reunions que l´entitat va mantenir amb les estacions d´esquí, aquestes es van comprometre a millorar les condicions econòmiques dels monitors per a la nova temporada acabada d´estrenar. Tot i reconèixer que es tracta d´un pas endavant, l´entitat recorda que la proposta era unilateral, imposada per les estacions, i que no han tingut capacitat de negociar. Ara, una vegada s´ha fet efectiva la primera nòmina, corresponent a desembre, han detectat casos puntuals d´irregularitats.

L´AAME ha anunciat que convocarà una assemblea durant les pròximes setmanes per conèixer el parer dels associats en relació al compliment per part de les estacions de les noves condicions laborals que es van comprometre a aplicar.

Informa: Joan Antoni Sarmiento