- La fiscalia demana 4 anys de presó, part ferma, per Josep Vila, excònsol menor d´Andorra la Vella, per dos delictes d´exhibicionisme davant de menors. En el judici celebrat al Tribunal de Corts, la defensa n´ha reclamat l´absolució perquè no el considera culpable. - Una intervenció policial la matinada de dilluns per uns aldarulls ha permès desarticular un punt de distribució d´estupefaents a Escaldes-Engordany. Cinc joves, tres nois i dues noies, han estat detinguts per un delicte contra la salut pública. La policia ha decomissat importants quantitats de droga. Els detinguts han passat a disposició judicial. - El Mundial de trial torna a mitjan juny a Andorra. Tot i que falta la confirmació de l´assemblea de la Federació Internacional, la cita ja figura al calendari. Finalment el nou promotor ha decidit seguir confiant en Sant Julià com a seu. - Ordino-Arcalís haurà de contractar més monitors d´esquí per cobrir les mateixes hores de classe que la temporada passada. És una de les conseqüències dels nous contractes pels monitors. Un nou escenari que no convenç la direcció, que es mostra expectant. Xabier Ajona ha lligat l´interès d´inversors per SECNOA a la credibilitat del pla director. - Liberals d´Andorra dona quinze dies als aspirants a ser cap de llista del partit per presentar candidatura. Inicia així el procés per escollir el candidat, que no implicarà necessàriament primàries si es tanca una candidatura de consens. És una incògnita el que farà l´actual president del grup parlamentari, Josep Pintat.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Entrades per al cinema gratuïtes per als joves de la Gavernera i les famílies d'acollida

  Noticies » Societat   14 de novembre, 2017
www.andorradifusio.ad
El cinema i la protecció d'infants en situació de risc es donen la mà amb un conveni que ha de permetre fer més difusió del programa d'acolliment alhora que s'obre el camp del lleure per als que es troben sota tutela del Govern.
El conveni que ha signat el ministeri d'Afers Exteriors amb els cinemes Illa Carlemany donarà cobertura a joves i menors de la Gavernera i del programa d'acolliment familiar. També hi haurà entrades per a educadors i membres de la família que acull. Serà una entrada al mes per persona per anar a les sessions matinals de dissabte. "Estem convençuts que encara hi ha una part de la població que coneix aquesta mesura o encara és reticent. Això els pot ajudar a acabar-los de convèncer", espera el ministre Xavier Espot.

Al desembre començarà la difusió de l'anunci del programa d'acolliment. A l'any visiten els cinemes 200.000 espectadors.

Informa: Rosa Alberch