- Jane Birkin vindrà a Andorra amb una secció musical amb un homenatge a Serge Gainsbourg. Serà a la tardor, amb una data encara per confirmar. És un dels grans anuncis del programa de la temporada cultural francesa que ve plena d´atractius genuïns francesos com el parcour, el Festival de Cannes i la Comédie Française. - Una vintena d´associacions han conformat la primera Fira d´entitats socials i cíviques. Un projecte que busca incentivar el voluntariat entre els joves i apropar a la ciutadania la seva tasca. El ministeri d´Afers Socials ha creat un espai on les diferents associacions cíviques i socials puguin interactuar amb la ciutadania i donar a conèixer la feina que desenvolupen. - Segon dia de judici BPA que ha continuat centrat en les qüestions prèvies. Els advocats de diversos gestors del banc han denunciat que se´ls va vulnerar el dret a la defensa. Perquè no sabien de què se´ls acusava abans de ser processats i perquè després no van tenir temps per preparar proves. Uns arguments que ha rebatut el fiscal general. - Sindicatura accepta la proposta dels set consellers de grup mixt que atorga a Josep Pintat la presidència i dona per tancada la crisi del grup que s´ha allargat un mes. Ha defensat la seva actuació per, entre d´altres, poder reactivar la comissió de Finances i començar a treballar amb el pressupost del 2018. Pere López és el president suplent. - Una vintena de restauradors de la Massana prenen part en les noves jornades de ´Lo Mandongo´, el cicle gastronòmic dedicat a la carn de porc. Quatre dels quals ho fan per primera vegada: tres són restaurants i l´altre és una residència que també ofereix cuina. En aquesta edició es volen superar els menús que es van vendre l´any passat, quan es va arribar als 1.300.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Estrenes: la justícia per la mort d'un fill en dues de les novetats de la cartellera

  Noticies » Cultura   12 de gener, 2018
www.andorradifusio.ad

La pèrdua d'un fill de manera sobtada i la impotència davant el funcionament de l'autoritat policial. Aquesta setmana arriben a la cartellera el thriller 'El extranjero' en què un pare venjarà la mort de la seva filla a mans de l'IRA; i el drama 'Tres vallas en las afuera' en què una mare busca respostes per la mort i violació de la seva filla.

'Tres anuncios en las afueras'
Dir.: Martin McDonagh


Han passat alguns mesos des de la violació i assassinat de la seva filla i Mildred està decidida a emprendre una guerra contra la policia. Tres tanques als afores del poble amb missatges molt controvertits sobre el seu cap intenten fer reaccionar un cos que creu que està més preocupat per altres assumptes.

Frances McDormand és la protagonista de 'Tres anuncios en las afueras', un drama amb tocs àcids i sarcàstics en què la impotència es tradueix en veritat i odi.

'El extranjero'
Dir.: Martin Campbell


Quan el sistema no funciona és el moment de prendre's la justícia per compte propi. Quan perd la seva filla en un atemptat de l'IRA i fart d'esperar l'acció policial es venjarà amb l'ajuda d'un exfuncionari relacionat amb la banda terrorista.

Jackie Chan i Pierce Brosnan protagonitzen 'El extranjero', un thriller polític al més pur estil anys 90. Dos personatges durs que han de prendre decisions complicades i que les condueixen per les vies menys amables.

'La colla de la selva'
Dir.: David Alaux


En català i per a un públic infantil, aquesta setmana arriba 'La colla de la selva'. L'extrany pingüí tigre Maurice i els seus amics tenen una missió, desfer els plans del malvat coala Igor per poder mantenir l'ordre a la selva.

Informa: Rosa Alberch