- Els bars, discoteques i sales de festes tindran prohibit vendre alcohol els darrers trenta minuts d´obertura. El Govern pretén així reduir els aldarulls i afavorir la sortida dels locals. La mesura només serà aplicable els dies que els locals tanquin entre les cinc o les sis del matí, per evitar problemes amb els veïns de les zones properes. D´aquesta manera es modifica el decret del 2011 i es posen eines per resoldre conflictes a zones com el Pas de la Casa. - La part alta de l´avinguda Meritxell mantindrà finalment el doble sentit de circulació, tot i reduir l´amplada de la calçada i canviar el paviment per induir a una circulació més lenta. Ho ha explicat el cap d´equip encarregat del projecte, que també ha exposat els elements d´Smart City que s´hi introduiran. - L´autòpsia del bomber que va patir un accident d´ala delta aquest dilluns a Lanzarote demostra que la causa de la mort va ser l´impacte de la caiguda. Toni Gràcia Armengol, de 49 anys, es trobava a Lanzarote on la setmana anterior havia participat en una competició internacional d´ala delta. - Els tres consellers que continuen al grup liberal qüestionen els arguments de Josep Pintat i els seus afins per trencar el grup parlamentari. Jordi Gallardo, Judit Pallarés i Ferran Costa creuen que les divergències per la reforma comunal era un tema tancat. Gallardo assegura que el partit no ha volgut excloure ningú del procés d´elecció de candidat.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Inaugurada la 5a trobada internacional de microproductors de vi amb una vuitantena de cellers

  Noticies » Societat   18 de novembre, 2017
www.andorradifusio.ad

Sant Julià de Lòria acull des d´avui i fins dilluns la cinquena trobada internacional de microproductors de vi. Aquest dissabte i diumenge, dues jornades obertes al públic i dilluns, dia per als professionals. Per primera vegada, l´esdeveniment se celebra sota la marca Explòria, que identifica la parròquia com l´espai de micro fires d´Andorra

En total son 75 els expositors que participen en aquesta edició. Una xifra que ha crescut any rere any. La fira és ja una realitat consolidada que aprofiten cellers estrangers per presentar els seus productes. Enguany provenen d'Espanya, França, l´Argentina, Uruguai, Portugal, Itàlia i Hongria. No falten a la cita els cellers lauredians: Casa Beal, Casa Auvinyà, Borda Sabaté i Mas Berenguer.

Com a novetat d´enguany, cal dir que la presència a la fira té un cost de 300 euros per estand i que aporta uns ingressos extres que han permès ampliar el recinte. La trobada és una de les propostes del comú lauredià amb l'objectiu de convertir la parròquia en un referent firal. Una aspiració que compta amb el suport del Govern.

La fira estarà oberta al públic fins demà i dilluns serà el dia per als professionals. Aquest diumenge tindrà lloc una taula rodona i tallers de demostració. A la tarda, els tastos seguiran amb degustació de maridatges.


Informa: Joan Antoni Sarmiento
Imatge: Anna Ginestà