- El Club Vòlei Encamp ha superat al Sabadell per 3 sets a 1. Els de José Garcia fan un pas més de cara a aconseguir un bitllet a les fases d´ascens a Superlliga 2. D´altra banda, el C.V. Andorra ha perdut per 3 a 1 al Pavelló del Lycée davant el Sàndor. - Cristina Llovera no disputarà finalment el Campionat d´Espanya absolut d´atletisme en pista coberta, aquest cap de setmana a València. Les molèsties que l´atleta arrossega a l´isquiotibial l´han fet renunciar a la competició - L´alberg de la Comella es podria convertir en un centre educatiu innovador si prospera el projecte liderat pel grup Bomosa, la Granja i altres col·laboradors. El comú va decidir tancar les instal·lacions al febrer de l´any passat degut, en bona part, a la manca de rendibilitat. - L´associació de transportistes creu que a Andorra caldria aplicar restriccions per a vehicles industrials altament contaminants, com fan la majoria de grans ciutats europees. L´entitat assegura que les mesures aplicades a París o Barcelona no els afecten, ja que la flota de transport de les companyies andorranes és d´última generació. - L’agència d’avaluació Fitch Ratings manté la nota d´Andorra en BBB amb perspectiva positiva, però continua veient com un risc l’important pes del sector financer en l’economia del país i assenyala com a mancança el fet de no disposar d’un prestador d’última instància. L´agència també critica la manca disponibilitat i freqüència de dades econòmiques. - Augmentar els contractes d´arrendament per sobre l´IPC fixat pel Govern és una pràctica il·legal. S´han detectat casos d´aquestes operatives fraudulentes al país. Els advocats recomanen reclamar als gestors immobiliaris i propietaris els sobrecostos abusius. El Servei d´Atenció al Consumidor ha rebut ja consultes sobre aquesta situació.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Jordi Gallardo presenta candidatura per liderar Liberals d'Andorra

  Noticies » Política   07 de desembre, 2017
www.andorradifusio.ad

Jordi Gallardo ha presentat candidatura per ser el cap de llista de Liberals d'Andorra a les properes generals. El president del partit afirma tenir les ganes i el projecte perquè els liberals siguin alternativa de govern. Gallardo ha explicat que si no hi hagués consens amb d'altres candidatures que es poguessin presentar, caldrà fer primàries.

El president de Liberals d'Andorra ha fet oficial que ha rebut els suports necessaris per presentar candidatura a ser el candidat de Liberals d'Andorra a cap de Govern. Sense desvetllar quantes signatures ha recollit ni de qui són. S'ha limitat a dir que n'ha rebut més de les necessàries i que ha parlat amb pràcticament la meitat dels afiliats, dels qui ha rebut ampli suport.

Sense dubtes i legitimat per aquests suports, aquest matí ha presentat la seva candidatura al partit. Creu que ha arribat el moment de liderar el projecte liberal: "Parlant amb la militància he copsat la voluntat, les ganes de veure construir un programa al voltant d'una persona que tingui il·lusió, ganes i empenta per poder portar aquest projecte un altre cop al Govern. Penso humilment que puc ser aquesta persona", ha declarat.

Gallardo ha explicat que ha trucat al president del grup parlamentari, Josep Pintat, per comunicar-li la decisió. No sap si Pintat també farà el pas, però ha recordat que si hi hagués més d'una candidatura no caldria necessàriament anar a primàries, ja que existeix l'opció de buscar un consens entre afiliats i militants.

L'executiva analitzarà les candidatures demà. I en un termini màxim de quaranta dies el partit haurà de fer el congrés per escollir el seu proper cap de llista.

Informa: Andrés González-Nandín
Imatge: Anna Ginestà