- El soldat de 24 anys mort a Síria el passat 10 de febrer, era resident espanyol. Militava a les forces kurdes lluitant contra l´Estat Islàmic i es va unir a la campanya turca per raons humanitàries. Samuel Prada León nascut a Ourense, vivia des de feia molts anys al Principat on va passar la seva etapa escolar, primer al Sagrada Família i posteriorment al Sant Ermengol. - El comú d´Andorra la Vella està disposat a entrar en el finançament de la construcció del recinte multifuncional. També a cedir-ne gratuïtament els terrenys. Segons Conxita Marsol, n´hi hauria tres de disponibles i amb possibilitats. La cònsol major de la capital ja ha transmès aquesta voluntat al Govern, que continua avaluant la viabilitat del projecte. - Els serveis mínims a batxillerat i formació professional enfronten Govern i sindicats. El SEP no en vol establir mentre que des del ministeri es demana un docent cada quatre grups classe. El ministre Jover considera que el sindicat s´ha extralimitat demanant als pares que no portin els fills a l´escola. - El comú de la Massana invertirà 1,7 milions d´euros en la millora de la xarxa d´aigües. Es preveu que les obres estiguin enllestides a començament d´estiu. Des de la majoria es destaca que la inversió destinada serà sufragada amb excedents de la tresoreria, per la qual cosa no caldrà recórrer a crèdits.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Josep Maria Camp creu que els socis de Grandvalira han mirat massa pels seus interessos

  Noticies » Economia   28 de juny, 2017
www.andorradifusio.ad

Josep Maria Camp, excònsol major de la Massana, creu que la crisi que està patint Grandvalira ha estat motivada perquè els dos socis han mirat massa poc pel conjunt. Així ho ha explicat al programa "Ara i Aquí" de Ràdio Nacional, on ha participat amb l'excònsol canillenca Dolors Cabot. Coincideixen que l'exemple a seguir podria ser Vallnord.

Segons Josep Maria Camp, el possible trencament de la marca Grandvalira seria perjudicial i els dos socis, SAETDE i Ensisa, haurien d'haver mirat més enllà dels seus interessos particulars. Afirma que s'ha entrat de nou en el parroquialisme i "difícilment una societat pot tenir futur quan cada soci escombra cap a casa seva".

Camp ha recordat que quan es va trencar Vallnord es va aconseguir mantenir la marca comercial i la unió física de les estacions d'esquí de la Massana i Ordino. Exemple que creu que s'hauria de seguir amb Grandvalira si s'acaba trencant. També hi està d'acord l'excònsol major de Canillo Dolors Cabot. Pensa que d'aquesta manera es podria mantenir la marca i la gentno hi veuria diferència.

Cabot també ha volgut precisar que si hi ha un trencament total hi hauria un increment de les despeses per a les estacions d'esquí de Canillo i Encamp.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Xavi Fajardo

Tertúlia completa amb Josep Maria Camp i Dolors Cabot a l'Ara i Aquí: