- Jane Birkin vindrà a Andorra amb una secció musical amb un homenatge a Serge Gainsbourg. Serà a la tardor, amb una data encara per confirmar. És un dels grans anuncis del programa de la temporada cultural francesa que ve plena d´atractius genuïns francesos com el parcour, el Festival de Cannes i la Comédie Française. - Una vintena d´associacions han conformat la primera Fira d´entitats socials i cíviques. Un projecte que busca incentivar el voluntariat entre els joves i apropar a la ciutadania la seva tasca. El ministeri d´Afers Socials ha creat un espai on les diferents associacions cíviques i socials puguin interactuar amb la ciutadania i donar a conèixer la feina que desenvolupen. - Segon dia de judici BPA que ha continuat centrat en les qüestions prèvies. Els advocats de diversos gestors del banc han denunciat que se´ls va vulnerar el dret a la defensa. Perquè no sabien de què se´ls acusava abans de ser processats i perquè després no van tenir temps per preparar proves. Uns arguments que ha rebatut el fiscal general. - Sindicatura accepta la proposta dels set consellers de grup mixt que atorga a Josep Pintat la presidència i dona per tancada la crisi del grup que s´ha allargat un mes. Ha defensat la seva actuació per, entre d´altres, poder reactivar la comissió de Finances i començar a treballar amb el pressupost del 2018. Pere López és el president suplent. - Una vintena de restauradors de la Massana prenen part en les noves jornades de ´Lo Mandongo´, el cicle gastronòmic dedicat a la carn de porc. Quatre dels quals ho fan per primera vegada: tres són restaurants i l´altre és una residència que també ofereix cuina. En aquesta edició es volen superar els menús que es van vendre l´any passat, quan es va arribar als 1.300.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

L'aeroport d'Andorra-la Seu multiplica per cinc els vols comercials el 2017

  Noticies » Economia   10 de gener, 2018
www.andorradifusio.ad

Els vols comercials de l´aeroport d´Andorra-la Seu es multipliquen per cinc el darrer any. La instal·lació ha registrat 3.642 operacions el 2017.

L´aeroport d´Andorra-la Seu fa tres anys aquest gener amb dades positives de creixement respecte del 2016. La xifra més destacada és l'increment de l´aviació corporativa i comercial. Segons les dades facilitades pel departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, les operacions comercials s´han multiplicat per cinc. De 26 vols el 2016 s´ha passat a 165 el 2017.

Unes xifres que també tenen números positius pel que fa als totals. L´any passat s´han fet 3.642 operacions, unes 56 més que el 2016, quan n´hi va haver 3.586. Entrant més en detall, els darrers sis mesos de l´any han estat els més moguts, amb 1.921 operacions, per les 1.721 del primer semestre.

Unes dades que es preveu que s´incrementin un cop es disposi de la certificació per fer vols instrumentals amb GPS. Tot i que encara no hi ha data definitiva d´implantació, els estudis estan fets i presentats a Aesa i Enaire.

Informa: Joel Romero