- El soldat de 24 anys mort a Síria el passat 10 de febrer, era resident espanyol. Militava a les forces kurdes lluitant contra l´Estat Islàmic i es va unir a la campanya turca per raons humanitàries. Samuel Prada León nascut a Ourense, vivia des de feia molts anys al Principat on va passar la seva etapa escolar, primer al Sagrada Família i posteriorment al Sant Ermengol. - El comú d´Andorra la Vella està disposat a entrar en el finançament de la construcció del recinte multifuncional. També a cedir-ne gratuïtament els terrenys. Segons Conxita Marsol, n´hi hauria tres de disponibles i amb possibilitats. La cònsol major de la capital ja ha transmès aquesta voluntat al Govern, que continua avaluant la viabilitat del projecte. - Els serveis mínims a batxillerat i formació professional enfronten Govern i sindicats. El SEP no en vol establir mentre que des del ministeri es demana un docent cada quatre grups classe. El ministre Jover considera que el sindicat s´ha extralimitat demanant als pares que no portin els fills a l´escola. - El comú de la Massana invertirà 1,7 milions d´euros en la millora de la xarxa d´aigües. Es preveu que les obres estiguin enllestides a començament d´estiu. Des de la majoria es destaca que la inversió destinada serà sufragada amb excedents de la tresoreria, per la qual cosa no caldrà recórrer a crèdits.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

La família Cachafeiro recorrerà la sentència de la Batllia que els obliga a abandonar el Punt de Trobada

  Noticies » Societat   31 de gener, 2018
www.andorradifusio.ad

La Batllia ha sentenciat que els actuals arrendataris del centre comercial Punt de Trobada, societat de la família Cachafeiro, deixin l'edifici. La batlle dona així la raó a la societat Cosp, de la família Mallol, que va presentar denúncia en finalitzar el contracte de lloguer el 2015. La defensa dels Cachafeiro ha anunciat recurs.

L’advocat de la família Cachafeiro, Xavier Jordana, ha explicat a RTVA que ha presentat un recurs al Tribunal Superior en considerar que es produeix un frau a la competència i es vulnera la propietat comercial de la família Cachafeiro que ha portat el negoci durant 27 anys. Segons Jordana, els seus defensats tenen per contracte dret d'arrendament preferent sobre la propietat un cop acabat el període.

La família propietària dels terrenys té una altra oferta del grup Pyrénées per llogar el centre comercial que ha presentat per poder finalitzar la relació contractual. La defensa de la família Cachafeiro considera que l’oferta de Pyrénées és irreal i que hi ha una apropiació del capital mercantil.

En cas que en segona instància es confirmés la sentència les societats dels Cachafeiro haurien de deixar el centre comercial en quinze dies. La defensa dels Cachafeiro ha anunciat noves accións penals.

Informa: Gemma Rial