- El ministeri de Salut informa que de moment no té constància que els lots de llet retirats del mercat francès per una possible contaminació de salmonel·la agona s´hagin comercialitzat a Andorra. Tot i així i com a mesura de precaució es posa a disposició de farmàcies, metges, pediatres i de la població en general una relació dels lots retirats en un lloc web per a consulta. - Manel del Castillo, director gerent de l´hospital de Sant Joan de Déu, ha alertat de la necessitat de dedicar més recursos a la investigació del càncer infantil. Del Castillo ha presentat el projecte de SJD Pediatric Center, a Barcelona, que hauria d´acollir uns 400 infants anualment i que costaria uns 30 milions. Entre els donants d´aquest nou centre hi ha Andbank amb un milió d´euros.. - Els accionistes majoritaris de BPA volen portar al tribunal de justícia europeu l´anomenada llei BPA. Text aprovat el 2015 arran de la crisi del banc i que transposa una directiva europea. Els germans Cierco consideren que la directiva no s´ha aplicat correctament.Demanen 360 milions d´euros per danys i perjudicis. - El 35è aniversari de la creació de Pal ha dut la inauguració d´un nou edifici de serveis al coll de Botella. L´espai disposa de 1.500 metres quadrats en dues plantes i acollirà, per exemple, tres punts gastronòmics i venda de forfets. Els 2,3 milions d´euros que costa els ha sufragat el comú de la Massana amb excedents de tresoreria.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

La Junta de presidents denega una demanda del PS perquè l'AESCO faci un informe sobre la reforma competencial

  Noticies » Política   12 d'octubre, 2017 La Junta de presidents denega una demanda del PS perquè l'AESCO faci un informe sobre la reforma competencial

La Junta de presidents de grups parlamentaris ha denegat la demanda del PS que es fes un informe no vinculant sobre les lleis de reforma de competències comunals i transferències.

Concretament, els consellers generals socialdemòcrates volien que el dugués a terme l´AESCO, l´associació que aplega els exsíndics i exconsellers generals. La petició ha estat refusada pels liberals i els demòcrates perquè ho han vist com una dilació del procediment per aprovar aquests importants textos legislatius.

Informa: Pere Moliné