- Sindicatura accepta la proposta dels set consellers de grup mixt que atorga a Josep Pintat la presidència i dona per tancada la crisi del grup que s´ha allargat un mes. Ha defensat la seva actuació per, entre d´altres, poder reactivar la comissió de Finances i començar a treballar amb el pressupost del 2018. Pere López és el president suplent. - Una vintena de restauradors de la Massana prenen part en les noves jornades de ´Lo Mandongo´, el cicle gastronòmic dedicat a la carn de porc. Quatre dels quals ho fan per primera vegada: tres són restaurants i l´altre és una residència que també ofereix cuina. En aquesta edició es volen superar els menús que es van vendre l´any passat, quan es va arribar als 1.300.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

La Massana celebra el Dia Mundial del Voluntariat

  Noticies » Cultura   03 de desembre, 2017
www.andorradifusio.ad

Avançant-se a la setmana del dia mundial del voluntariat, la Massana ha volgut reconèixer la feina dels voluntaris que col·laboren activament i de manera altruista en els projectes de la parròquia.

El comú de la Massana ha volgut retre un homenatge per quart any consecutiu, als voluntaris que destinen el seu temps lliure a fer accions amb les quals aconsegueixen ajudar o fer més feliç la resta de persones.

La Massana compta amb voluntaris de tots els àmbits, benestar, teràpies alternatives, cursos d'idiomes o tallers gratuïts, que incentiven l'activitat de la gent gran.

Però també els joves del punt 400, entitats com Carisma o altres ciutadans, que a títol personal participen en les activitats o projectes que es fan a la parròquia.

Aprofitant l'ocasió els voluntaris han volgut demostrar, amb un berenar i un ball conjunt, que al pas dels anys s'ha de respondre amb el millor dels somriures.

Informa: Hèctor Romance
Imatges: Kevin Ribeiro