- La Federació de Rugbi ha encetat una nova etapa amb David Ferré al capdavant. El nou dirigent ha estat al plató del "Dia E" acompanyat del president sortint, Xavier Vilasetrú. Ferré ha criticat Andorra Turisme per no tenir en compte la federació en l´estada de l´Stade Toulousain. - Josep Pintat va ser el primer a qui l´executiva liberal va demanar si volia ser cap de llista a les generals. Per això, segons el conseller general Ferran Costa, els han decebut les paraules de Pintat que els liberals no tenen estructura. - La CASS reitera que cal augmentar la cotització a la branca de jubilació per garantir la sostenibilitat de les pensions. El president del consell d´administració també ha apuntat un augment de les cotitzacions a la branca general progressiva i cada any. - Dels candidats a cap de Govern també n´ha parlat aquest dilluns Antoni Martí. Creu que han de tenir experiència de gestió dins el món de la política i considera que DA és qui pot aportar aquest perfil, tot i que assegura que encara no s´ha escollit candidat. - FEDA s´ha marcat com a objectiu pels propers anys incrementar, encara més, la millora de l´estalvi energètic. També ha informat que es preveu que el consum elèctric baixarà un 1% aquest 2017. - Els accionistes majoritaris de BPA volen portar al tribunal de justícia europeu l´anomenada llei BPA. Text aprovat el 2015 arran de la crisi del banc i que transposa una directiva europea. Els germans Cierco consideren que la directiva no s´ha aplicat correctament.Demanen 360 milions d´euros per danys i perjudicis. - El 35è aniversari de la creació de Pal ha dut la inauguració d´un nou edifici de serveis al coll de Botella. L´espai disposa de 1.500 metres quadrats en dues plantes i acollirà, per exemple, tres punts gastronòmics i venda de forfets. Els 2,3 milions d´euros que costa els ha sufragat el comú de la Massana amb excedents de tresoreria.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

La Massana celebra el Dia Mundial del Voluntariat

  Noticies » Cultura   03 de desembre, 2017
www.andorradifusio.ad

Avançant-se a la setmana del dia mundial del voluntariat, la Massana ha volgut reconèixer la feina dels voluntaris que col·laboren activament i de manera altruista en els projectes de la parròquia.

El comú de la Massana ha volgut retre un homenatge per quart any consecutiu, als voluntaris que destinen el seu temps lliure a fer accions amb les quals aconsegueixen ajudar o fer més feliç la resta de persones.

La Massana compta amb voluntaris de tots els àmbits, benestar, teràpies alternatives, cursos d'idiomes o tallers gratuïts, que incentiven l'activitat de la gent gran.

Però també els joves del punt 400, entitats com Carisma o altres ciutadans, que a títol personal participen en les activitats o projectes que es fan a la parròquia.

Aprofitant l'ocasió els voluntaris han volgut demostrar, amb un berenar i un ball conjunt, que al pas dels anys s'ha de respondre amb el millor dels somriures.

Informa: Hèctor Romance
Imatges: Kevin Ribeiro