- El CE Sant Julià de futbol sala encadena la tercera derrota consecutiva després de caure a casa davant Les Corts per 2 gols a 6. Els de Moisés Gonçalves continuen antepenúltims a la classificació. - El Saló del Videojoc tanca la novena edició amb èxit de participació de públic en les activitats proposades. Amb una programació més diversa l´edició d´enguany ha aconseguit combinar l´oferta educativa amb la lúdica a través de tallers, activitats i xerrades oferts per la Universitat d´Andorra. - Joan Verdú s´acomiada dels Jocs sense poder completar el gegant. Una sortida del traçat a l´inici de la segona mànega ha impedit l´esquiador andorrà acabar la prova amb què tancava la seva participació als Jocs. - L´obertura econòmica no ha estat del tot positiva per a alguns sectors, com ara el transport. Les empreses del país ho tenen difícil per competir amb grans plataformes logístiques. El sector espera que l´acord d´associació aporti més oportunitats per poder treballar fora del territori andorrà. - 3 videojocs francesos en fase de desenvolupament participen enguany al Saló del Videojoc. Aquesta iniciativa és fruit de la col·laboració de l´ambaixada francesa amb el saló, per tal d´apropar als joves els coneixements i experiència de joves professionals de la indústria. - Èxit d´ocupació a les pistes d´esquí la setmana de Carnaval. Vallnord ha arribat als 48.000 dies d´esquí, amb puntes que han superat els últims tres anys. Grandvalira ha apuntat també que les sensacions d´aquesta temporada són positives. - Aquest dilluns comença el període de vaga de la funció pública. No hi ha previstes accions, només les assemblees del cos d´ensenyament, la policia i els duaners. Una vaga que desperta disparitat d´opinions entre la població. Alguns l´entenen, altres, com els pares, lamenten les complicacions que no es facin classes lectives. Un dels sectors crítics amb la vaga ha estat el dels jubilats
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

La policia farà controls on més imprudències es cometen per intentar reduir els accidents

  Noticies » Societat   12 de febrer, 2018
www.andorradifusio.ad

La policia iniciarà una campanya per reduir els accidents de trànsit provocats per imprudències al volant. Per aquest motiu es faran controls específics en llocs susceptibles de poder constatar infraccions relacionades amb un comportament imprudent.

Amb la voluntat de minimitzar el risc d'accidents relacionats amb el comportament imprudent de certs conductors, la policia enceta aquest dijous una campanya temàtica dirigida a penalitzar les infraccions derivades de la imprudència al volant. Es faran controls específics en llocs susceptibles de poder constatar infraccions d'aquest tipus, com a les interseccions, semàfors, en línies contínues o passos de vianants, entre d'altres.

Algunes de les infraccions que seran castigades són una conducció temerària que causi perill a les persones, circular a una velocitat que excedeixi la permesa, no cedir el pas en una intersecció als vehicles que tenen preferència, fer avançaments indeguts o no respectar la indicació d'un semàfor. Aquesta campanya finalitza el 15 de març.

Informa: Ivan Álvarez