- Sindicatura accepta la proposta dels set consellers de grup mixt que atorga a Josep Pintat la presidència i dona per tancada la crisi del grup que s´ha allargat un mes. Ha defensat la seva actuació per, entre d´altres, poder reactivar la comissió de Finances i començar a treballar amb el pressupost del 2018. Pere López és el president suplent. - Una vintena de restauradors de la Massana prenen part en les noves jornades de ´Lo Mandongo´, el cicle gastronòmic dedicat a la carn de porc. Quatre dels quals ho fan per primera vegada: tres són restaurants i l´altre és una residència que també ofereix cuina. En aquesta edició es volen superar els menús que es van vendre l´any passat, quan es va arribar als 1.300.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

La policia investiga la mort a trets d'un gat a l'Aldosa de la Massana

  Noticies » Societat   05 d'agost, 2017
www.andorradifusio.ad

La policia investiga la mort a trets d'un gat domèstic a l'Aldosa de la Massana. Els fets van succeir a començaments de juliol i els propietaris van presentar denúncia. També ho ha fet l'associació ecologista Apapma.

Els propietaris van sospitar que alguna cosa li havia succeït a l'animal, després que no tornés a casa, ja que entrava i sortia de l'habitatge lliurement. Es van assabentar que els serveis del comú havien recollit en un carrer proper al domicili el cos sense vida d'un gat unes hores abans i posteriorment els van confirmar que era el seu.

L'informe del veterinari, a instàncies del departament d'Agricultura i Medi Ambient, constatava que el gat va morir com a conseqüència d'un tret. APAPMA ha presentat una denúncia, que s'afegeix a la que havien cursat els propietaris de l'animal. L'associació considera molt greu els fets, sobretot perquè a la mort de l'animal cal afegir un delicte d'utilització d'arma de foc en una zona urbana.

De moment no ha transcendit cap informació que apunti a algun sospitós com a autor de la mort de l'animal i la investigació continua el seu curs.

Informa: Joan Antoni Sarmiento
Imatges: Anna Ginestà