-
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

La policia investiga la mort a trets d'un gat a l'Aldosa de la Massana

  Noticies » Societat   05 d'agost, 2017
www.andorradifusio.ad

La policia investiga la mort a trets d'un gat domèstic a l'Aldosa de la Massana. Els fets van succeir a començaments de juliol i els propietaris van presentar denúncia. També ho ha fet l'associació ecologista Apapma.

Els propietaris van sospitar que alguna cosa li havia succeït a l'animal, després que no tornés a casa, ja que entrava i sortia de l'habitatge lliurement. Es van assabentar que els serveis del comú havien recollit en un carrer proper al domicili el cos sense vida d'un gat unes hores abans i posteriorment els van confirmar que era el seu.

L'informe del veterinari, a instàncies del departament d'Agricultura i Medi Ambient, constatava que el gat va morir com a conseqüència d'un tret. APAPMA ha presentat una denúncia, que s'afegeix a la que havien cursat els propietaris de l'animal. L'associació considera molt greu els fets, sobretot perquè a la mort de l'animal cal afegir un delicte d'utilització d'arma de foc en una zona urbana.

De moment no ha transcendit cap informació que apunti a algun sospitós com a autor de la mort de l'animal i la investigació continua el seu curs.

Informa: Joan Antoni Sarmiento
Imatges: Anna Ginestà