- El ministre d´Ordenament Territorial, Jordi Torres, i el prefecte de la regió occitana, Pascal Mailhos, han presidit una reunió entre les dues delegacions per a la millora de les carreteres. Entre les actuacions previstes hi ha una desviació en el tram de Tarascó, millores en els trams de revolts i la incorporació de dobles carrils en diferents punts de la xarxa. - Els liberals han donat els seus dos vots favorables a la llei de competències, vots que han permès aprovar-la amb la majoria qualificada necessària, juntament amb el vot de Sílvia Bonet. Igual com ha passat amb les transferències, els grups no han donat suport a les reserves d´esmenes del PS. - Els Liberals han permès finalment la reforma de la llei de transferències. Els Demòcrates tenen majoria en aquesta última, però no entre els consellers nacionals, per la qual cosa necessitaven el vot positiu d´almenys tres membres de l´oposició. Finalment, els liberals Josep Pintat i Joan Carles Camp i la consellera independent Sílvia Bonet hi han votat favorablement i la modificació de la llei ha estat aprovada. - Nova reunió del comitè estratègic francoandorrà per les intervencions a les carreteres RN20, RN22 i RN320. Un projecte que ha de permetre millorar les vies d´accés a Andorra quant a infraestructures, però també per evitar-ne tancaments amb proteccions contra les allaus. - El ´contact center´ ESPIC facturarà aquest 2017 més del doble que l´any passat. I ho farà en el segon any de funcionament i complint les previsions que s´havien marcat. El centre de trucades preveu, a més, ampliar el personal fins a arribar al centenar d´empleats, en previsió d´un increment de clients.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

La Universitat d'Andorra incorporarà la cultura democràtica en els estudis d'Ensenyament

  Noticies » Societat   21 d'abril, 2017 La Universitat d'Andorra incorporarà la cultura democràtica en els estudis d'Ensenyament
La Universitat d'Andorra i el Govern reformaran el bàtxelor en ciències de l'educació per ensenyar habilitats per a una cultura de la democràcia.
Així ho ha anunciat el ministre d'Educació i Ensenyament Superior al Consell d'Europa. Èric Jover ha tancat la reunió del comitè director de polítiques i pràctiques d'aquest organisme. En l'acte a Estrasburg, que ha aplegat ministres d'Educació d'una cinquantena d'estats, Jover també ha anunciat la creació d'un màster que tindrà una assignatura de cultura democràtica.

Informa: Andrés González-Nandín