- El soldat de 24 anys mort a Síria el passat 10 de febrer, era resident espanyol. Militava a les forces kurdes lluitant contra l´Estat Islàmic i es va unir a la campanya turca per raons humanitàries. Samuel Prada León nascut a Ourense, vivia des de feia molts anys al Principat on va passar la seva etapa escolar, primer al Sagrada Família i posteriorment al Sant Ermengol. - El comú d´Andorra la Vella està disposat a entrar en el finançament de la construcció del recinte multifuncional. També a cedir-ne gratuïtament els terrenys. Segons Conxita Marsol, n´hi hauria tres de disponibles i amb possibilitats. La cònsol major de la capital ja ha transmès aquesta voluntat al Govern, que continua avaluant la viabilitat del projecte. - Els serveis mínims a batxillerat i formació professional enfronten Govern i sindicats. El SEP no en vol establir mentre que des del ministeri es demana un docent cada quatre grups classe. El ministre Jover considera que el sindicat s´ha extralimitat demanant als pares que no portin els fills a l´escola. - El comú de la Massana invertirà 1,7 milions d´euros en la millora de la xarxa d´aigües. Es preveu que les obres estiguin enllestides a començament d´estiu. Des de la majoria es destaca que la inversió destinada serà sufragada amb excedents de la tresoreria, per la qual cosa no caldrà recórrer a crèdits.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

La venda d'entrades per al concert de Bisbal avança a bon ritme

  Noticies » Cultura   17 de juliol, 2017 La venda d'entrades per al concert de Bisbal avança a bon ritme

La venda d'entrades pel concert de David Bisbal va a bon ritme. De moment se n'han venut prop de 1.050 de les 8.000 disponibles.

Encara queden tres setmanes per al concert més multitudinari de l'any a Andorra. David Bisbal ve dins la gira "Hijos del mar", que va encetar a inici de juny a la seva terra natal, Almeria.

Durant l'actuació es preveu que Bisbal canti els temes del seu últim treball i els èxits de sempre, com 'Ave María', 'Lloraré las penas' o 'Mi princesa'. L'actuació es farà a la vela del Cirque du Aoleil el 7d'agost. Les entrades estan disponibles al web del comú d'Andorra la Vella.

Informa: Rosa Alberch