- El soldat de 24 anys mort a Síria el passat 10 de febrer, era resident espanyol. Militava a les forces kurdes lluitant contra l´Estat Islàmic i es va unir a la campanya turca per raons humanitàries. Samuel Prada León nascut a Ourense, vivia des de feia molts anys al Principat on va passar la seva etapa escolar, primer al Sagrada Família i posteriorment al Sant Ermengol. - El comú d´Andorra la Vella està disposat a entrar en el finançament de la construcció del recinte multifuncional. També a cedir-ne gratuïtament els terrenys. Segons Conxita Marsol, n´hi hauria tres de disponibles i amb possibilitats. La cònsol major de la capital ja ha transmès aquesta voluntat al Govern, que continua avaluant la viabilitat del projecte. - Els serveis mínims a batxillerat i formació professional enfronten Govern i sindicats. El SEP no en vol establir mentre que des del ministeri es demana un docent cada quatre grups classe. El ministre Jover considera que el sindicat s´ha extralimitat demanant als pares que no portin els fills a l´escola. - El comú de la Massana invertirà 1,7 milions d´euros en la millora de la xarxa d´aigües. Es preveu que les obres estiguin enllestides a començament d´estiu. Des de la majoria es destaca que la inversió destinada serà sufragada amb excedents de la tresoreria, per la qual cosa no caldrà recórrer a crèdits.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

L'Aldosa es menja l'ensaïmada més gran dels Pirineus

  Noticies » Societat   13 d'agost, 2017
www.andorradifusio.ad

Aquest diumenge a l'Aldosa s'hi ha pogut menjar l'ensaïmada més gran dels Pirineus. 80 metres de pasta dels quals han pogut gaudir més de 200 persones. És un dels actes finals de la festa major.

80 quilograms i 2 metres 60 centímetres de diàmetre. L'ensaïmada més gran dels Pirineu s'ha cuinat avui a l'Aldosa de la Massana. El Xavier i la Núria, els creadors, han trigat 5 hores a elaborar-la. Tot un repte que ja van acceptar l'any passat i que esperen repetir per al següent.

La logística és una peça clau quan es parla de transportar una ensaïmada d'aquestes dimensions. És per això que un grup de 12 persones l'han traslladada des de la pastisseria fins a la plaça. Tot i el vent, la pasta ha arribat intacta al centre del poble, on més de dues-centes persones l'han degustada.

Informa: Tatiana Navarro
Imatges i locució: Anna Ginestà