- El cos de Policia formarà una desena d´agents especialitzats en joc. Estaran dins el departament de delictes socioeconòmics i la formació anirà a càrrec del cos policial francès. La nova llei del joc i el futur casino fan que també sigui necessari que hi hagi agents de policia especialitzats en la matèria. - Hi ha operadors interessats a instal·lar el casino en terrenys del Clot d´Emprivat d´Escaldes-Engordany. Així ho ha explicat la cònsol major de la parròquia, Trini Marín, que ha afegit que els terrenys de Caldea podrien ser, també, una bona ubicació. - Mònica Dòria s´ha proclamat Campiona d´Europa Júnior en la modalitat de canoa. La palista andorrana s´havia adjudicat la semifinal al matí i a la final ha tornat a ser la més ràpida millorant el seu temps. Aquesta disciplina serà olímpica el 2020, a Tòquio, Mònica Dòria tindrà 20 anys. - Andorra prepara tots els dispositius per al pas demà i dimarts de la Vuelta a Espanya. A banda de les afectacions en el trànsit i les zones d´aparcaments, l´arribada de la prova esportiva estarà marcada enguany per un reforç en les mesures de seguretat arran dels atemptats a Barcelona i Cambrils. - Els usuaris d´Andorra Telecom podrien deixar de pagar roaming als països veïns a finals d´any. El director de màrqueting i relació amb el client de l´entitat, Carles Casadevall, confirma que s´ha arribat a acords amb companyies estrangeres i que s´estudia si aquesta opció és viable.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

L'Aldosa es menja l'ensaïmada més gran dels Pirineus

  Noticies » Societat   13 d'agost, 2017
www.andorradifusio.ad

Aquest diumenge a l'Aldosa s'hi ha pogut menjar l'ensaïmada més gran dels Pirineus. 80 metres de pasta dels quals han pogut gaudir més de 200 persones. És un dels actes finals de la festa major.

80 quilograms i 2 metres 60 centímetres de diàmetre. L'ensaïmada més gran dels Pirineu s'ha cuinat avui a l'Aldosa de la Massana. El Xavier i la Núria, els creadors, han trigat 5 hores a elaborar-la. Tot un repte que ja van acceptar l'any passat i que esperen repetir per al següent.

La logística és una peça clau quan es parla de transportar una ensaïmada d'aquestes dimensions. És per això que un grup de 12 persones l'han traslladada des de la pastisseria fins a la plaça. Tot i el vent, la pasta ha arribat intacta al centre del poble, on més de dues-centes persones l'han degustada.

Informa: Tatiana Navarro
Imatges i locució: Anna Ginestà