- Un bomber ha mort aquest dilluns a Lanzarote en un accident d´ala delta. La notícia ha commocionat el cos, que aquest migdia ha confirmat la desaparició del seu company. Toni Gràcia Armengol participava en un campionat internacional, que va finalitzar dissabte. Les primeres hipòtesis indiquen que hauria mort per un fort traumatisme cranioencefàlic. - La part alta de l´avinguda Meritxell mantindrà finalment el doble sentit de circulació, tot i reduir l´amplada de la calçada i canviar el paviment per induir a una circulació més lenta. Ho ha explicat el cap d´equip encarregat del projecte, que també ha exposat els elements d´Smart City que s´hi introduiran. - L´autòpsia del bomber que va patir un accident d´ala delta aquest dilluns a Lanzarote demostra que la causa de la mort va ser l´impacte de la caiguda. El cos serà incinerat a les illes Canàries. Toni Gràcia Armengol, de 49 anys, es trobava a Lanzarote on la setmana anterior havia participat en una competició internacional d´ala delta. - Els tres consellers que continuen al grup liberal qüestionen els arguments de Josep Pintat i els seus afins per trencar el grup parlamentari. Jordi Gallardo, Judit Pallarés i Ferran Costa creuen que les divergències per la reforma comunal era un tema tancat. Gallardo assegura que el partit no ha volgut excloure ningú del procés d´elecció de candidat.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

L'Aldosa es menja l'ensaïmada més gran dels Pirineus

  Noticies » Societat   13 d'agost, 2017
www.andorradifusio.ad

Aquest diumenge a l'Aldosa s'hi ha pogut menjar l'ensaïmada més gran dels Pirineus. 80 metres de pasta dels quals han pogut gaudir més de 200 persones. És un dels actes finals de la festa major.

80 quilograms i 2 metres 60 centímetres de diàmetre. L'ensaïmada més gran dels Pirineu s'ha cuinat avui a l'Aldosa de la Massana. El Xavier i la Núria, els creadors, han trigat 5 hores a elaborar-la. Tot un repte que ja van acceptar l'any passat i que esperen repetir per al següent.

La logística és una peça clau quan es parla de transportar una ensaïmada d'aquestes dimensions. És per això que un grup de 12 persones l'han traslladada des de la pastisseria fins a la plaça. Tot i el vent, la pasta ha arribat intacta al centre del poble, on més de dues-centes persones l'han degustada.

Informa: Tatiana Navarro
Imatges i locució: Anna Ginestà