- Andrew Albicy és dubte per al partit d´Eurocup de dimecres del MoraBanc. El francès es va fer un esquinç a Saragossa però encara no està descartat per jugar a la pista del Cedevita Zagreb. El que més preocupa al club és la imatge de l´equip, la pitjor de la temporada. - El Tribunal Superior confirma la legalitat dels escorcolls als domicilis i les empreses dels Cierco. Aquests defensaven que havien estat desproporcionats i demanaven no desprecintar els documents. Ara estudien anar al Constitucional. - L´hospital crearà una unitat de mama de manera immediata i ja ha contractat un cirurgià plàstic. El nou especialista farà possibles les reconstruccions mamàries. S´està en converses amb la CASS perquè no cobreixi tan sols les pròtesis estàndards. El SAAS, la Fundació Bissé i l´ADA han presentat un nou servei del qual es beneficien ja quinze pacients. - La plataforma de Soldeu estarà enllestida el novembre del 2018. És el termini que avui han fixat a Canillo, on s´ha constituït el comitè d´honor d´aquest esdeveniment esportiu, que es farà el març del 2019. El Govern i la FAE han reiterat la seva defensa a l´obra com a projecte de país de màxim nivell en l´àmbit de l´esquí
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

L'ambaixador d'Espanya demana diàleg dins del marc constitucional per resoldre la situació a Catalunya

  Noticies » Política   12 d'octubre, 2017
www.andorradifusio.ad

L´ambaixada d´Espanya ha ofert una recepció oficial amb motiu del dia de la Hispanitat.

Manuel Montobbio ha rebut les principals autoritats i institucions polítiques, socials i econòmiques del país. En el seu discurs, l´ambaixador ha fet referència a les relacions bilaterals i ha donat suport a la candidatura d´Andorra per acollir la cimera iberoamericana del 2020.

Montobbio també ha fet referència a la situació política a Catalunya i ha apel·lat al diàleg i a la recerca de ponts fins a l'últim moment. Això sí, sempre dins el respecte al marc constitucional. L´ambaixador ha agraït també el posicionament d´Andorra en aquest afer: de respecte a la Constitució del país veí i al diàleg dins el seu marc.

En la mateixa línia s'ha pronunciat la ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach, que ha reiterat la posició d'Andorra, que "desitja i anima que hi hagi un diàleg". També ha celebrat "les posicions d'obertura, sempre dins del marc constitucional".

Informa: Andrés González-Nandín
Imatges: Anna Ginestà