- El Club Vòlei Encamp ha superat al Sabadell per 3 sets a 1. Els de José Garcia fan un pas més de cara a aconseguir un bitllet a les fases d´ascens a Superlliga 2. D´altra banda, el C.V. Andorra ha perdut per 3 a 1 al Pavelló del Lycée davant el Sàndor. - Cristina Llovera no disputarà finalment el Campionat d´Espanya absolut d´atletisme en pista coberta, aquest cap de setmana a València. Les molèsties que l´atleta arrossega a l´isquiotibial l´han fet renunciar a la competició - L´alberg de la Comella es podria convertir en un centre educatiu innovador si prospera el projecte liderat pel grup Bomosa, la Granja i altres col·laboradors. El comú va decidir tancar les instal·lacions al febrer de l´any passat degut, en bona part, a la manca de rendibilitat. - L´associació de transportistes creu que a Andorra caldria aplicar restriccions per a vehicles industrials altament contaminants, com fan la majoria de grans ciutats europees. L´entitat assegura que les mesures aplicades a París o Barcelona no els afecten, ja que la flota de transport de les companyies andorranes és d´última generació. - L’agència d’avaluació Fitch Ratings manté la nota d´Andorra en BBB amb perspectiva positiva, però continua veient com un risc l’important pes del sector financer en l’economia del país i assenyala com a mancança el fet de no disposar d’un prestador d’última instància. L´agència també critica la manca disponibilitat i freqüència de dades econòmiques. - Augmentar els contractes d´arrendament per sobre l´IPC fixat pel Govern és una pràctica il·legal. S´han detectat casos d´aquestes operatives fraudulentes al país. Els advocats recomanen reclamar als gestors immobiliaris i propietaris els sobrecostos abusius. El Servei d´Atenció al Consumidor ha rebut ja consultes sobre aquesta situació.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

L'ambaixador d'Espanya demana diàleg dins del marc constitucional per resoldre la situació a Catalunya

  Noticies » Política   12 d'octubre, 2017
www.andorradifusio.ad

L´ambaixada d´Espanya ha ofert una recepció oficial amb motiu del dia de la Hispanitat.

Manuel Montobbio ha rebut les principals autoritats i institucions polítiques, socials i econòmiques del país. En el seu discurs, l´ambaixador ha fet referència a les relacions bilaterals i ha donat suport a la candidatura d´Andorra per acollir la cimera iberoamericana del 2020.

Montobbio també ha fet referència a la situació política a Catalunya i ha apel·lat al diàleg i a la recerca de ponts fins a l'últim moment. Això sí, sempre dins el respecte al marc constitucional. L´ambaixador ha agraït també el posicionament d´Andorra en aquest afer: de respecte a la Constitució del país veí i al diàleg dins el seu marc.

En la mateixa línia s'ha pronunciat la ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach, que ha reiterat la posició d'Andorra, que "desitja i anima que hi hagi un diàleg". També ha celebrat "les posicions d'obertura, sempre dins del marc constitucional".

Informa: Andrés González-Nandín
Imatges: Anna Ginestà