- Un bomber ha mort aquest dilluns a Lanzarote en un accident d´ala delta. La notícia ha commocionat el cos, que aquest migdia ha confirmat la desaparició del seu company. Toni Gràcia Armengol participava en un campionat internacional, que va finalitzar dissabte. Les primeres hipòtesis indiquen que hauria mort per un fort traumatisme cranioencefàlic. - La part alta de l´avinguda Meritxell mantindrà finalment el doble sentit de circulació, tot i reduir l´amplada de la calçada i canviar el paviment per induir a una circulació més lenta. Ho ha explicat el cap d´equip encarregat del projecte, que també ha exposat els elements d´Smart City que s´hi introduiran. - L´autòpsia del bomber que va patir un accident d´ala delta aquest dilluns a Lanzarote demostra que la causa de la mort va ser l´impacte de la caiguda. El cos serà incinerat a les illes Canàries. Toni Gràcia Armengol, de 49 anys, es trobava a Lanzarote on la setmana anterior havia participat en una competició internacional d´ala delta. - Els tres consellers que continuen al grup liberal qüestionen els arguments de Josep Pintat i els seus afins per trencar el grup parlamentari. Jordi Gallardo, Judit Pallarés i Ferran Costa creuen que les divergències per la reforma comunal era un tema tancat. Gallardo assegura que el partit no ha volgut excloure ningú del procés d´elecció de candidat.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

L'aparcament del Parc Central tornarà a estar disponible el 16 d'agost

  Noticies » Societat   08 d'agost, 2017 L'aparcament del Parc Central tornarà a estar disponible el 16 d'agost

Els operaris del comú treballen des d'aquest dimarts al matí en el desmuntatge de la vela i de l'escenari on ha actuat David Bisbal.

Uns treballs accelerats per poder tenir disponible en la seva totalitat l'aparcament comunal del Parc Central. La previsió és el 16 d'agost.

També cal recordar que amb motiu de l'etapa de la Vuelta a Espanya de dilluns 21, l'aparcament estarà tancat del dia 20 al 22.

Informa: Ariadna Comas
Imatge: S.Linares/S.García