- El Sant Julià de futbol sala afronta la primera jornada de lliga. Després d´un estiu agitat, amb la marxa del tècnic Jorge Dias, Moisés Gonçalves encapçala el nou projecte a tercera. L´objectiu és mantenir la categoria. - Les queixes dels veïns de l´Aldosa sobre la ubicació de la nova estació transformadora d´electricitat no han tingut efecte en Nord Andorrà, que la mantindrà al bosc de Bisset. L´empresa hi ha invertit 15 milions d´euros i diu que l´ha allunyat de la urbanització propera. Una solució que no satisfà els veïns. - El PS ja ha engegat la maquinària per preparar les properes eleccions generals. Pere López considera que la legislatura està esgotada. Ha tornat a parlar de la llei de competències i transferències. També ho han fet els cònsols d´Encamp i d´Escaldes, que lamenten la maniobra del comú de Sant Julià amb l´informe del constitucionalista. - Turisme estudia la creació d´un forfet de totes les estacions de 4 dies o més per seguir potenciant el mercat de la neu. És una de les estratègies que s´estudien per evitar que el trencament de Grandvalira tingui una afectació en el mercat. Un nou forfet no seria incompatible amb el de dia de les estacions. En tot cas, la promoció de l´oferta d´esquí a Andorra seguirà sent conjunta.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

L'atur a l'agost se situa al nivell del 2009

  Noticies » Societat   13 de setembre, 2017 L'atur a l'agost se situa al nivell del 2009

Disminueixen els demandants de feina el mes d'agost i se situen en 378 persones, un 13% menys que ara fa un any. És la xifra més baixa d'aquest mes estiuenc des del 2009.

Es manté així la tendència a la baixa dels últims mesos i la recuperació esglaonada del mercat laboral. Pel que fa al nombre d'assalariats, al juny se superaven els 35.800. La xifra és superior als darrers mesos i incrementa en un 2,7% les dades de l'any passat.

Informa: Judit Pedrós