- Els bars, discoteques i sales de festes tindran prohibit vendre alcohol els darrers trenta minuts d´obertura. El Govern pretén així reduir els aldarulls i afavorir la sortida dels locals. La mesura només serà aplicable els dies que els locals tanquin entre les cinc o les sis del matí, per evitar problemes amb els veïns de les zones properes. D´aquesta manera es modifica el decret del 2011 i es posen eines per resoldre conflictes a zones com el Pas de la Casa. - La part alta de l´avinguda Meritxell mantindrà finalment el doble sentit de circulació, tot i reduir l´amplada de la calçada i canviar el paviment per induir a una circulació més lenta. Ho ha explicat el cap d´equip encarregat del projecte, que també ha exposat els elements d´Smart City que s´hi introduiran. - L´autòpsia del bomber que va patir un accident d´ala delta aquest dilluns a Lanzarote demostra que la causa de la mort va ser l´impacte de la caiguda. Toni Gràcia Armengol, de 49 anys, es trobava a Lanzarote on la setmana anterior havia participat en una competició internacional d´ala delta. - Els tres consellers que continuen al grup liberal qüestionen els arguments de Josep Pintat i els seus afins per trencar el grup parlamentari. Jordi Gallardo, Judit Pallarés i Ferran Costa creuen que les divergències per la reforma comunal era un tema tancat. Gallardo assegura que el partit no ha volgut excloure ningú del procés d´elecció de candidat.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Les estacions d'esquí obren més pistes per la Puríssima

  Noticies » Economia   06 de desembre, 2017
www.andorradifusio.ad

Els dominis esquiables es preparen per la primera gran cita de la temporada. Les estacions han produït neu els darrers dies i amplien el nombre de quilòmetres esquiables des d´avui mateix.

La festivitat de la Puríssima és, tradicionalment, el primer moment important de la temporada d´esquí. Més tenint en compte que a Espanya avui també és festiu i molts aprofiten per fer un gran pont. Grandvalira ofereix un total de 90 quilòmetres disponibles, amb gruixos d´entre 35 i 70 centímetres.

Els sectors d´Encamp, Pas de la Casa i Grau Roig estan oberts i connectats, i també estan enllaçats Soldeu i el Tarter. El Sunset Park Peretol inaugurarà temporada aquest dijous i l'Snowpark del Tarter obrirà parcialment. Pel que fa a l´oferta après-ski, hi ha programació especial tota la setmana a l'Abarset.

A Vallnord els gruixos de neu arriben als 80 centímetres en algunes zones a Arcalís, que tindrà el 70% de les pistes obertes i pràcticament tots els remuntadors en funcionament. També s'hi pot gaudir de les zones fora pista i de l'Arcalís Natural Park, ampliat amb nous salts de freestyle.

A Pal-Arinsal hi ha un 60% de les pistes obertes i està obert el telefèric que uneix els dos sectors. S'espera que aquest cap de setmana Vallnord encara pugui ampliar més els quilòmetres esquiables si es confirma la nevada de dijous a divendres.

Informa: Judit Pedrós