- El soldat de 24 anys mort a Síria el passat 10 de febrer, era resident espanyol. Militava a les forces kurdes lluitant contra l´Estat Islàmic i es va unir a la campanya turca per raons humanitàries. Samuel Prada León nascut a Ourense, vivia des de feia molts anys al Principat on va passar la seva etapa escolar, primer al Sagrada Família i posteriorment al Sant Ermengol. - El comú d´Andorra la Vella està disposat a entrar en el finançament de la construcció del recinte multifuncional. També a cedir-ne gratuïtament els terrenys. Segons Conxita Marsol, n´hi hauria tres de disponibles i amb possibilitats. La cònsol major de la capital ja ha transmès aquesta voluntat al Govern, que continua avaluant la viabilitat del projecte. - Els serveis mínims a batxillerat i formació professional enfronten Govern i sindicats. El SEP no en vol establir mentre que des del ministeri es demana un docent cada quatre grups classe. El ministre Jover considera que el sindicat s´ha extralimitat demanant als pares que no portin els fills a l´escola. - El comú de la Massana invertirà 1,7 milions d´euros en la millora de la xarxa d´aigües. Es preveu que les obres estiguin enllestides a començament d´estiu. Des de la majoria es destaca que la inversió destinada serà sufragada amb excedents de la tresoreria, per la qual cosa no caldrà recórrer a crèdits.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Les estades esportives al Palau de Gel es consoliden i aporten uns 20.000 euros

  Noticies » Economia   13 d'agost, 2017
www.andorradifusio.ad

El Palau de Gel ha ingressat aquest estiu uns 20.000 euros per estades esportives, en les quals han participat uns 300 patinadors. Uns ingressos similars als de la temporada anterior.

Francesc Oriol ha destacat la consolidació de les estades esportives enguany, amb un nivell similar d'ocupació i ingressos als que es van registrar l'any passat, amb el destacat professional espanyol Javier Fernández.

En les darreres setmanes hi ha hagut dues estades: les coordinades per un patinador finlandès i les d'un entrenador francès. Hi ha participat gent d'unes 20 nacionalitats.

Les estades suposen, també, un atractiu afegit per a la parròquia per la despesa relacionada que generen els participants, sobretot en l'allotjament.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Sergi Linares