- Un bomber ha mort aquest dilluns a Lanzarote en un accident d´ala delta. La notícia ha commocionat el cos, que aquest migdia ha confirmat la desaparició del seu company. Toni Gràcia Armengol participava en un campionat internacional, que va finalitzar dissabte. Les primeres hipòtesis indiquen que hauria mort per un fort traumatisme cranioencefàlic. - La part alta de l´avinguda Meritxell mantindrà finalment el doble sentit de circulació, tot i reduir l´amplada de la calçada i canviar el paviment per induir a una circulació més lenta. Ho ha explicat el cap d´equip encarregat del projecte, que també ha exposat els elements d´Smart City que s´hi introduiran. - L´autòpsia del bomber que va patir un accident d´ala delta aquest dilluns a Lanzarote demostra que la causa de la mort va ser l´impacte de la caiguda. El cos serà incinerat a les illes Canàries. Toni Gràcia Armengol, de 49 anys, es trobava a Lanzarote on la setmana anterior havia participat en una competició internacional d´ala delta. - Els tres consellers que continuen al grup liberal qüestionen els arguments de Josep Pintat i els seus afins per trencar el grup parlamentari. Jordi Gallardo, Judit Pallarés i Ferran Costa creuen que les divergències per la reforma comunal era un tema tancat. Gallardo assegura que el partit no ha volgut excloure ningú del procés d´elecció de candidat.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Les estades esportives al Palau de Gel es consoliden i aporten uns 20.000 euros

  Noticies » Economia   13 d'agost, 2017
www.andorradifusio.ad

El Palau de Gel ha ingressat aquest estiu uns 20.000 euros per estades esportives, en les quals han participat uns 300 patinadors. Uns ingressos similars als de la temporada anterior.

Francesc Oriol ha destacat la consolidació de les estades esportives enguany, amb un nivell similar d'ocupació i ingressos als que es van registrar l'any passat, amb el destacat professional espanyol Javier Fernández.

En les darreres setmanes hi ha hagut dues estades: les coordinades per un patinador finlandès i les d'un entrenador francès. Hi ha participat gent d'unes 20 nacionalitats.

Les estades suposen, també, un atractiu afegit per a la parròquia per la despesa relacionada que generen els participants, sobretot en l'allotjament.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Sergi Linares