- La junta de presidents decidirà aquest dimarts si corrobora la proposta per reformar el grup mixt. A grans trets, la reforma atorgaria a Josep Pintat la presidència del grup, substituint Pere López, el qual ocuparia el càrrec de president suplent. - La segona fase de les obres d´embelliment de l´avinguda Tarragona, que s´han iniciat aquest dilluns, quedaran enllestides al mes d´abril, segons ha avançat la cònsol major de la capital, Conxita Marsol. Entre altres millores, es crearà un carril bici i es mantindran els dos carrils de circulació en ambdós sentits. - Més de vint persones amb discapacitat encara tenen un contracte de baix rendiment. El Govern recorda que són contractacions il·legals i treballa perquè més empreses se sumin a les 10 que ja hi ha a la xarxa d´empreses inclusives. Aquest dilluns s´han incorporat tres més. - Els treballs de l´ampliació de l´escola andorrana de Santa Coloma comencen aquest estiu i s´allargaran per espai de 18 mesos. Es construiran 18 aules noves i s´aconseguirà reagrupar tots els estudiants del mateix sistema educatiu en un únic edifici. - Ha començat el judici pel cas BPA. L´arribada dels 25 acusats i els seus advocats ha causat una gran expectació. Fins a l´entrada de la sala, a Prada Casadet, s´ha apropat l´accionista majoritari de BPA, Higini Cierco, que ha saludat Joan Pau Miquel, el principal acusat en aquesta causa i a la resta dels seus excompanys. La vista ha començat amb la presentació de les qüestions prèvies.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Les joventuts del PS comencen unes jornades formació política

  Noticies » Política   13 de gener, 2018
www.andorradifusio.ad

La Joventut Socialdemòcrata d'Andorra ha començat aquest dissabte unes sessions formatives a la seu del PS per dotar els militants i simpatitzants de més cultura política. Fins al mes d'abril els joves del PS aprofundiran en coneixements més genèrics i en pròximes edicions centraran la mirada en temàtiques més concretes.

La primera part de la formació va a càrrec del doctor en Ciència Política, Aitor Díaz, gràcies a un conveni que l'organització juvenil ha signat amb la Fundació Bosch i Gimpera de la UB. Les classes s'impartiran sempre en dissabte, tot i que no consecutius, i estan obertes també al públic en general. El mateix professor explica els principals temes que tractaran:

Des de la Joventut Socialdemòcrata es va constatar la necessitat que els seus membres i simpatitzants es dotessin de més coneixements per així poder articular millor la seva acció política:

La primera sessió ha aplegat una desena d'alumnes, la majoria militants de les joventuts del PS.

Informa: Gerard Gort
Imatge: Enric Fernández